
Τις λεπτομέρειες για την μουσική της ταινίας ‘The Girl With The Dragon Tattoo’ αποκάλυψε ο Trent Reznor (Nine Inch Nails, How To Destroy Angels).
To εν λόγω soundtrack πρόκειται να κυκλοφορήσει στις Ην. Πολιτείες στις 9 Δεκεμβρίου. Στην Ευρώπη θα διατεθεί μέσω της Mute
Eπίσης και από ένα sampler με 6 κανάλια, έχει γίνει διαθέσιμο προς ελεύθερο κάτέβασμα από ΕΔΩ
Ο Reznor έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα των Nine Inch Nails, σχετικά για την δουλειά αυτή, για την οποία συνεργάστηκε με τον Atticus Ross.
«Τους τελευταίους 14 μήνες, ο Atticus κι εγώ δουλεύαμε σκληρά για τη νέα ταινία του David Fincher ‘The Girl With The Dragon Tattoo’. Γελάσαμε, κλάψαμε, τρελαθήκαμε και μέσα από την διαδικασία αυτή, δημιουργήσαμε την πιό όμορφη και ενοχλητική μουσική της καριέρας μας. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχεδόν τρίωρο έργο και έχω την χαρά να σας ανακοινώσω πως αυτό είναι πλεόν διαθέσμο να το προ-παραγείλετε. Η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Δεκεμβρίου».
Το ντουέτο Reznor και Ross, είχε συνεργαστεί και για το soundtrack της προηγούμενης ταινίας του Fincher, ‘Τhe Social Network’ και για εκείνο, τους απονεμήθηκαν η χρυσή σφαίρα και το όσκαρ, καλύτερης μουσικής για ταινία.
Επίσης, όποιος προ-παραγγείλει το soundtrack αυτό μέσω των iTunes, θα του γίνει άμεσα διαθέσιμη, η διασκευή που έκαναν, μαζί την Karen O των Yeah Yeah Yeahs στο ‘Immigrant Song’ των Led Zeppelin.
Ο Trent Rezor, μετά το πέρας της κυκλοφορίας αυτής, πρόκειται να δουλέψει πάνω στο νέο δίσκο των Nine Inch Nails.
http://www.youtube.com/watch?v=htXHpoPJ9cU


