Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Uriah Heep, Enuff Z’Nuff, Anna Calvi, Nothing, Sex With Strangers, Rolling Blackouts Coastal Fever, Vein, Deaf Wish, Craft, Thrice, Kraus, Trauma, Unborn Generation, Black Peaks, WSTR, Youth Killed It κ.ά.

sawbiz.gr headphones

Ένας απλός υπολογισμός αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τα πενήντα χρόνια των Uriah Heep. Το hard rock συγκρότημα θα φτάσει τα 25 άλμπουμ με το ‘Living The Dream’ της 14ης Σεπτεμβρίου του φετινού έτους. Το τραγούδι ‘Grazed By Heaven’, με το οποίο το άλμπουμ ξεκινάει, έχει το βίντεοκλίπ του.

Έστω και χωρίς τον Donnie Vie, οι Enuff Z’Nuff συνεχίζουν. Το νέο τους single, ‘Metalheart’, είναι κάθε άλλο παρά κακό. Περιέχεται στο επικείμενο άλμπουμ του cult συγκροτήματος, ‘Diamond Boy’, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου. Ακούστε το.

Την τελευταία μέρα του φετινού καλοκαιριού θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της Anna Calvi, για την έκδοση του νέου άλμπουμ, ‘Hunter’. Πάνε πέντε χρόνια από την κυκλοφορία της προηγούμενης δουλειάς της, οπότε η ανυπομονησία είναι ερμηνεύσιμη. Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το ακόλουθο.

Την προτελευταία Παρασκευή του Αυγούστου επέλεξαν οι Nothing για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, ‘Dance On The Blacktop’. Τόσο ο ρυθμός του, όσο και η παραμόρφωσή του, είναι εκπληκτικά.

Το καινούριο ΕΡ των Sex With Strangers θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Ονομάζεται ‘Curses’, περιέχει τέσσερα τραγούδια και το πρώτο απ’ αυτά είναι το ‘Dangerous Days’.

Στις 15 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η νέα δουλειά των Rolling Blackouts Coastal Fever, ‘Hope Downs’. Το άλμπουμ κλείνει με το τραγούδι ‘The Hammer’, που μπορείτε να ακούσετε.

Πάρτε μια γεύση από το ντεμπούτο άλμπουμ των Vein. Τιτλοφορείται ‘Errorzone’ και θα κυκλοφοφρήσει στις 22 του τρέχοντος μήνα.

Οι Deaf Wish μάς ατοιμάζουν κάτι καινούριο για τα τέλη Ιουλίου. Πρόκειται για το άλμπουμ ‘Lithium Zion’. Το φρέσκο βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘FFS’ είναι διαθέσιμο.

Τα είκοσί τους χρόνια κλείνουν φέτος οι Craft και το γιορτάζουν με την έκδοση του άλμπουμ ‘White Noise And Black Metal’, στις 22 Ιουνίου. Το τραγούδι ‘Again’ δίνει μια εικόνα του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος.

Ως προπομπό της επερχόμενης περιοδείας τους, οι Thrice κοινοποίησαν το τραγούδι ‘The Grey’. Δείτε το στιχουργικό βίντεοκλίπ του.

Ήταν αρχές άνοιξης, όταν οι Kraus κυκλοφόρησαν το άλμπουμ ‘Path’. Σήμερα, το shoegaze συγκρότημα δημοσίευσε το βίντεοκλιπ του θορυβώδους, αλλά και ψυχεδελικού τραγουδιού ‘Bum’.

Η προ πενταετίας επανασύνδεση των Trauma αποδεικνύεται όλο και και πιο καρποφόρα. Το καινούριο άλμπουμ του group κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα και το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘The Rage’ παρουσιάστηκε μόλις χθες.

Εξαιρετικά επιθετικό αλλά και εξαιρετικά σκοτεινό grindcore/hardcore παίζουν οι Unborn Generation στο τραγούδι ‘Ritual’. Όσοι αρέσκονται σε τέτοιους ήχους δε χρειάζεται να περιμένουν πολύ. Το άλμπουμ ‘Vøid’ θα εκδοθεί στα μέσα του μήνα.

Τέσσερις μήνες μάς χωρίζουν από το δεύτερο άλμπουμ των Black Peaks, ‘All That Divides’. Προς το παρόν, ας αρκεστούμε στο τραγούδι ‘Home’.

Οι WSTR ισχυρίζονται πως το καινούριο τους άλμπουμ, ‘Identity Crisis’, περιέχει στοιχεία από πλήθος ειδών μουσικής. Σχηματίστε τη δική σας γνώμη, παρακολουθώντας το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Bad To The Bone’. Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού.

Στο καινούριο, σατιρικό single τους, οι Youth Killed It αναρωτιούνται αν η Βρετανία είναι πραγματικά Μεγάλη, τη στιγμή που η διχόνοια κάθε τύπου ελλοχεύει παντού.

Άλλο ένα τραγούδι από το άλμπουμ ‘Sunnyland’ (που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του μήνα) κοινοποίησαν σήμερα οι Mayday Parade. Ακούστε το.

Οι Vonavibe είναι μια τετραμελής hard rock μπάντα, η οποία πρίν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της single, ‘Come Undone’. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το βίντεοκλίπ του. Απολαύστε το.

Θυμίζουν το απώτερο παρελθόν οι punk ήχοι που ενσωματώνουν στα τραγούδια τους οι Idles. Το νέο άλμπουμ του group από το Bristol θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου, υπό τον τίτλο ‘Joy As An Act Of Resistance.’. Δείτε παρακάτω το βίντεοκλιπ του τέταρτου τραγουδιού.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X