Πληροφορίες για τους Rock Wolves και το ντεμπούτο άλμπουμ τους

rock_wolves_2016

Οι Rock Wolves σίγουρα αποτελούν είδηση. Σχηματίστηκαν πρόσφατα από μια τριάδα μουσικών που δεν είναι άγνωστοι στους φίλους της ροκ. Η πιο διάσημη μορφή είναι ο πρώην drummer των Scorpions, Herman Rarebell. Ακολουθεί ο τραγουδιστής Michael Voss. Δεν είναι παράλογο που οι δυο τους συνεργάζονται, αφού αποτελούν και μέλη των Temple Of Rock, δηλαδή του συγκροτήματος στο οποίο πρωταγωνιστεί ο θρυλικός κιθαρίστας Michael Schenker. Τρίτος στην παρέα είναι ο νεαρότερος Stefan ‘Gudze’ Hinz, μπασίστας των πιο σύγχρονων H-Blockx.

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους στις 28 Οκτωβρίου. Όπως φαίνεται παρακάτω, δεν έχει τίτλο. Φέρει, απλά, τα ονόματα των μελών, κάτω από την επωνυμία Rock Wolves.

H λίστα τραγουδιών του άλμπουμ είναι η ακόλουθη:

01. Rock For The Nations (3:46)rock_wolves_debut
02. Surround By Fools (4:03)
03. Out Of Time (3:31)
04. What About Love (3:28)
05. The Blame Game (3:19)
06. Riding Shotgun (3:26)
07. Nothings Gonna Bring Me Down (3:05)
08. The Lion Is Loose (3.33)
09. I Need Your Love (3:33)
10. Lay With Me (3:30)
11. Inside Out (3:09) (bonus track)

Οι ίδιοι οι μουσικοί ισχυρίζονται πως τα τραγούδια τους είναι δυνατά, αλλά όχι βαριά. Πρόκειται, δηλαδή, για “κλασικό” ροκ.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, οι Λύκοι ετοίμασαν κι ένα teaser για το επερχόμενο άλμπουμ τους. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Όπως και οι ίδιοι οι τρεις γερμανοί φανερώνουν, το πρώτο single θα είναι διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου. Υπομονή μέχρι τότε…

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X