Ο Robert Plant στο νέο άλμπουμ των Primal Scream

Μια πολύ σπουδαία συμμετοχή έγινε γνωστή για το νέο άλμπουμ των Primal Scream. Όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο μέσω συνέντευξης στο Mojo, ο Robert Plant (Led Zeppelin) ηχογράφησε τα φωνητικά σε ορισμένα από τα νέα αυτά τραγούδια.

«Τραγούδησα λίγο στο καινούριο υλικό των Primal Scream γιατί πιστεύω πως οι αναφορές τους στο ένδοξο παρελθόν και ο τρόπος με τον οποίο τις φέρνουν στον σύγχρονο κόσμο, είναι φανταστικός».

Να σημειώσουμε εδώ, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Plant συνεργάζεται με τους Primal Scream, καθώς τον έχουμε ξανακούσει να παίζει την φυσαρμόνικα στο τραγούδι ‘The Lord Is My Shotgun’ από το  ‘Evil Heat’ (2002).

Οι Primal Scream σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μια νέα δουλειά, στις αρχές της νέας χρονιάς, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bobby Gillespie, θα είναι ένα εξελιγμένο άλμπουμ

Επίσης το συγκρότημα ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό, την ένταξη της μπασίστριας Simone Butler. Αυτή αντικατέστησε τον Mani, που είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα, προκειμένου να ενταχθεί στους Stone Roses

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X