Quick SawNews (23/05/2013)

– Σε απεργία πείνας προχώρησε η μια από τις δύο φυλακισμένες, μέλη των Pussy RiotMaria Alyokhina, μετά και την άρνηση των ρωσικών αρχών, να την αφήσουν να βρίσκεται παρούσα στην ακρόαση της για αναστολή της ποινής της. Ο Sir Paul McCartney, έστειλε για υποστήριξη, μια επιστολή στις ρωσικές αρχές ζητώντας πιο σωστή και ανθρώπινη αντιμετώπιση στα μέλη των Pussy Riot

– Πάνω στο νέο τους single δούλεψαν μαζί με τον Lemmy των Motorhead, οι Huntress. Αυτό θα ονομάζεται ‘I Want To Fuck You To Death’ και θα εμπεριέχεται μέσα στη νέα δουλειά των Αμερικανών metallers, που θα τιτλοφορείται ‘Starbound Beast’ και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου. 

– Προς ολοταχώς να γίνει το ταχύτερο άλμπουμ προς τις πωλήσεις του στην Μεγ. Βρετανία, το ‘Random Access Memories’ των Daft Punk. Μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης είχαν καταγραφεί 104.000 πουλημένες κόπιες. 

– Στην εξομολόγηση πως χρωστάει προστίματα στην τοπική βιβλιοθήκη του Kent, εδώ και 50 χρόνια προέβει ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ποσό φτάνει πλέον τις 20.000 στερλίνες!

– Καμία πρόσθεση δεν υπάρχει στο να επανωθούν οι R.E.M, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του μπασίστα Mike Mills.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X