Το χορευτικό ηλεκτρονικό project των Boy Harsher έρχεται στην Αθήνα

Boy_Harsher_promo_photo_1

Οι Boy Harsher είναι ένα dark electronic duo που παράγει γλαφυρά, χορευτικά beats, λουσμένα από αιθέρια φωνητικά, δημιουργώντας ένα ανατριχιαστικό ηχόχρωμα, έντονο και εξαιρετικά χορευτικό. Ξεκίνησαν το 2013, υπό το όνομα Teen Dreamz, για να πάρουν την τελική μορφή και το τελικό όνομά τους τον Ιανουάριο του 2014.

Το project βασιζόταν σε μικρές ιστορίες γραμμένες και διαβασμένες από την Jae Matthews και μετά από τον August Muller, ενώ όσο το συγκρότημα ωρίμαζε, τα μουσικά σημεία έγιναν πιο χορευτικά και οι αφηγήσεις της Matthews έγιναν πιο δυναμικές και αυθόρμητες.

Στο project αυτό, ο Muller δημιουργεί την βάση της μουσικής με μινιμαλιστικά beats και εξουθενωτικά synths, ενώ η Matthews ψιθυρίζει, ουρλιάζει και κραυγάζει από πάνω. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή παρουσία στον κινηματογράφο και η κινηματογραφική τους προσέγγιση μεταφράζεται αποτελεσματικά τόσο στις ηχογραφήσεις τους, όσο και στις live εμφανίσεις τους.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν το νέο τους EP μέσω του Ascetic House  (Marshstepper, Varg, Puce Mary, Helm, κτλ), με τίτλο Country Girl”.

Το “Country Girl” αποτελείται από τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο Northampton, από τους Boy Harsher. Την παραγωγή του EP ανέλαβε η μπάντα μαζί με τον Jordan Romero (Shy Violet, R&R, Unlimited), το καλοκαίρι του 2016. Ο Maurizio Baggio (παραγωγός του Deeper” των The Soft Moon και του A Corpse Wired For Sound”, των Merchandise), ανέλαβε την μίξη και το master του EP, στις αρχές του 2017.

Με αφορμή την κυκλοφορία του “Country Girl”, οι Boy Harsher πραγματοποιούν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία και επισκέπτονται την χώρα μας για πρώτη φορά! Αν είσαι οπαδός της dark electronic μουσικής και του χορού και είσαι έτοιμος να ζήσεις μια μοναδική βραδιά, τότε όλοι οι δρόμοι στις 7 Δεκεμβρίου οδηγούν στο Temple!

Τη συναυλία θα ανοίξει το sonic duo των The Rattler Proxy και το νέο μουσικό project της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas που αποτελεί μια μουσική σύμπραξη που με χρήση theremin, synthesizers, samples και φωνητικών αποσκοπεί στη δημιουργία μοναδικών ατμοσφαιρικών ηχοτοπίων.

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X