Motörhead: Λεπτομέρειες και τραγούδι από τη νέα συλλογή

motorhead logo

Άλλη μια συλλογή με τραγούδια των αθάνατων Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτώβρη. Ονομάζεται “Everything Louder Forever” και περιέχει τους ακόλουθους δυναμίτες.

  1. Overkill
  2. We Are Motörhead
  3. Snaggletooth
  4. Rock It
  5. Orgasmatron
  6. Brotherhood of Man
  7. In the Name of Tragedy
  8. Bomber
  9. Sacrifice
  10. The Thousand Names of God
  11. Love for Sale
  12. Killed by Death
  13. I’m So Bad (Baby I Don’t Care)
  14. Smiling Like a Killer
  15. Sharpshooter
  16. Queen of the Damned
  17. Keys to the Kingdom
  18. Cradle to the Grave
  19. Lost Johnny
  20. The Game
  21. Ace of Spades
  22. Burner
  23. Stone Dead Forever
  24. Bad Woman
  25. Just Cos You Got the Power
  26. Stay Out of Jail
  27. No Class
  28. I Am the Sword
  29. The Chase Is Better Than the Catch
  30. God Save the Queen
  31. R.A.M.O.N.E.S.
  32. Iron Fist
  33. Rock Out
  34. Dirty Love
  35. Shine
  36. Overnight Sensation
  37. On Your Feet or On Your Knees
  38. I Ain’t No Nice Guy
  39. Sucker
  40. 1916
  41. Choking on your Screams
  42. Motörhead

Όπως φαίνεται, η λίστα είναι αντιπροσωπευτική της ενέργειας του συγκροτήματος. Δίνει μια σαφή εικόνα μιας ιστορίας, που ποτέ δε θα ξεχαστεί…

Το “Everything Louder Forever” θα κυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο, αλλά και ψηφιακά. Φυσικά, υπάρχει και η πολυτελής εκδοχή τετραπλού βινυλίου, που περιλαμβάνει πλήθος υλικού από την πορεία του group.