31.2 C
Athens
Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ο Mikael Åkerfeldt περιγράφει τον «διαφορετικό ήχο» του καινούριου album των Opeth:

Ο Σουηδός frontman του αγαπημένου συγκροτήματος των Ελλήνων metallers, μίλησε πρόσφατα για τον ήχο του ανακοινωθέντος “Heritage”, αναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς και θέλοντας να προετοιμάσει τους οπαδούς της μπάντας για το διαφορετικό που έρχεται όσο αναφορά τον ήχο είπε:
 
«Όταν ξεκίνησα να γράφω, ήμουν προβληματισμένος με αυτά που ήθελα να κάνω και με αυτά που έπρεπε να κάνουμε σαν μπάντα. Δεν ήθελα να μείνουμε κολλημένοι με έναν ήχο. Είχα μια ανησυχία και μόλις αυτό συνέβη, τότε ήταν η στιγμή να προχωρήσω προσπαθώντας κάτι διαφορετικό και αυτό ήταν που κάναμε με αυτό το album. Γράψαμε έντεκα ή δώδεκα τραγούδια που ακούγονταν σαν ένα υλικό  ίδιο με αυτό που θα ήθελα να ακούσω τώρα, αντί να γράψουμε πράγματα που ακούγονται σαν αυτά που έχουμε κάνει στο παρελθόν».
 
Και συνεχίζει εξηγώντας
 
«Πάντα προσπαθούσαμε να ηχογραφήσουμε δίσκους που θέλαμε να ακούσουμε. Και το “Heritage” δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και έχει διαφορετικό ήχο από τα προηγούμενα album μας».

Related Articles

Τελευταία Νέα

X