Ακούστε το νέο άλμπουμ των Legendry

legendry_dungeon_crawler

Οι Legendry αποτελούν φαινόμενο. Είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα μορφή συγκροτήματος, στο σύγχρονο χώρο της metal. Κι αυτό, επειδή ανήκουν σε μια άλλη εποχή, παρά το γεγονός ότι ιδρύθηκαν πρόπερσι.

Το τριμελές συγκρότημα των Legendry είναι old-school στα πάντα. Από μουσικής, μέχρι παραγωγής. Η θεματολογία του δεύτερου άλμπουμ τους, ‘Dungeon Crawler’ (που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή), αναφέρεται σε έναν πολεμιστή, που μέσω μιας μαγικής πύλης, εισήλθε σε μια άλλη διάσταση. Από τη θεματολογία, γίνεται σαφές ότι οι Legendry αγαπούν την παραδοσιακή metal μουσική, αλλά την εμπλουτίζουν και με μπόλικα ψυχεδελικά στοιχεία. Όσο για τον ήχο τους, την artwork αισθητική τους και τα ονόματα των τραγουδιών τους, όλα παραπέμπουν σε metal συγκρότημα των late 70s ή early 80s.

Μόλις πέρσι το καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά το σχηματισμό τους, οι Legendry κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους. Κρίνοντας από το πόσο γρήγορα ήρθε το δεύτερο, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως το group είναι παραγωγικό και μας επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X