Οι Lacuna Coil ανακοινώνουν επίσημα τον τίτλο του νέου τους album

O τίτλος του νέου album της hard rock/metal μπάντας από την Ιταλία είναι “Dark Adrenaline αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι μέχρι στιγμής απροσδιόριστη. Κάπου μέσα στον Οκτώβριο έχουν ενημερώσει οι Lacuna Coil, μέσω της Century Media Records.
 
Σε ανάρτηση που είχαν ανεβάσει το Μάιο στην ιστοσελίδα τους ενημέρωναν ότι: “Οι Lacuna Coil ξεκίνησαν να ηχογραφούν τη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του album του 2009 “Shallow Life”…”
 
“Η μπάντα για μια ακόμη φορά δουλεύει με τον παραγωγό Don Gilmore (Pearl Jam, Linkin Park, Bullet For My Valentine), επιλέγοντας να ηχογραφήσουν στην πατρίδα τους, στην Ιταλία επικεντρώνοντας σε διαπροσωπικό χαραχτήρα του νέου υλικού”.
 

“Η στιγμές μας δίπλα στην μουσική αποτέλεσαν το καταφύγιο μας με μερικές από τις πιο σκοτεινές μέρες τις ζωής μας και για αυτό το λόγο τα νέα τραγούδια διακατέχονται από μια ποικιλία συναισθημάτων. Κάποιο υλικό είναι αρκετά άγριο, πιθανώς το πιο βαρύ που έχουμε γράψει, κάποια τραγούδια είναι περισσότερο έντονα, γεμάτα με βελούδινα σκοτεινά συναισθήματα και υπάρχει ακόμη ένας μικρός χώρος για φώς στην άκρη του τούνελ”.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X