Οι Iron Maiden “On Board Flight 666”

“On Board Flight 666”. Έτσι λέγεται το φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πρόκειται να εκδοθεί από την Orion Books για λογαριασμό της Βρετανικής μπάντας και αναμένεται να βγεί προς πώληση στις 20 Οκτωβρίου, 2011. Στο βιβλίο θα υπάρχει υλικό από τον φωτογράφο John McMurtrie.
 
Η εκδοτική εταιρία παρουσιάζει το βιβλίο με τον εξής τρόπο:
 
“…Η απεριόριστη πρόσβαση του John (φωτογράφου) του επέτρεψε να συλλάβει αποκλειστικές εικόνες και στιγμές, τόσο επί σκηνής όσο και εκτός, σε πάνω από 300 φωτογραφίες οι οποίες συνοδεύονται από τις ιδέες του  και 250 που είναι ανέκδοτες σε γυαλιστερές σελίδες.
 
Το “On Board Flight 666”.περιγράφει το εκπληκτικό ταξίδι των IRON MAIDEN με το ειδικά διαμορφωμένο Boeing 757 πιλότος του οποίου είναι ο τραγουδιστής τους και πιλότος  αερογραμμών Bruce Dickinson. Ταξιδεύοντας σε 5 ηπείρους,  δύο φορές τον γύρω του κόσμου αναλαμβάνοντας 2 παγκόσμιες περιοδείες, οι εικονογραφημένοι χάρτες της πορείας του Ed Force One από την ιστορική απογείωσή του τον Ιανουάριο του 2008 με το Somewhere Back In Time Tour μέχρι το 2010/11 με το The Final Frontier World Tour με την υποστήριξη των δεκαπέντε και παραπάνω album τους μέχρι και σήμερα με το  “The Final Frontier” (Αύγουστος 2010) να είναι στην  κορυφή σε τουλάχιστον 28 χώρες”.
 
Το  σκληρόδετο “On Board Flight 666”.είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο Amazon, Waterstones, Book Depository, Play ή WH Smiths.
 
Μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ για μια προεπισκόπηση 18 σελίδων .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ SPOILER!

Κατηγορία
Κοινοποίηση
X