Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κυκλοφορία των Βρετανών heavy metallers Monument

Monument

Η ανερχόμενη εγχώρια δισκογραφική εταιρεία Rock of Angels Records (Phase Reverse, Sorrowful Angels, Outloud, Memorain κλπ) ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την βρετανική heavy metal μηχανή των Monument, στα πλαίσια της κυκλοφορίας του δεύτερου full length album τους, με τίτλο “Hair of the Dog”, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου 2016.

Η παραγωγή του album πραγματοποιήθηκε από τον Scott Atkins (Cradle of Filth, Behemoth, Sylosis κ.α.), ενώ το εμβληματικό εξώφυλλο της κυκλοφορίας σχεδιάστηκε από τον Stan W. Decker (Blackmore’s Night, Last in Line, Masterplan κ.α.) και το layout του booklet από τον Γιάννη “Remedy Art Design” Νάκο (Oceans of Slumber, Mortal Torment κ.α.).

Το tracklist είναι το εξής:

Monument_-_Hair_Of_The_Dog1) Hair of the Dog

2) Blood Red Sky

3) Streets of Rage

4) Imhotep (The High Priest)

5) Crobar

6) Emily

7) Olympus

8) A Bridge Too Far

9) Heart of Stone

10) Lionheart

Οι Monument αποτελούν δίχως άλλο, μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του παραδοσιακού heavy metal ήχου των ημερών μας και σίγουρα η κυκλοφορία τους θα αποτελέσει χαράς ευαγγέλιο για την παγκόσμια heavy metal κοινότητα.

Όπως η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε, την Παρασκευή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί πρεμιέρα για το πρώτο lyric video της κυκλοφορίας, για το τραγούδι “A Bridge too Far”. Μείνετε συντονισμένοι στο facebook page της Rock of Angels Records, για το σχετικό update: www.facebook.com/RockofAngelsRecords

Η κυκλοφορία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, από το e-shop του Music Megastorehttp://music-megastore.gr/shop/preorders/monument-hair-of-the-dog

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X