Φεβρουαριος, 2020

22Φεβ20:00Rhodium, Sorrows Path, Pandora's BoxThe Crow Live Stage, Αθήνα

Rhodium Feb banner

more

Πληροφοριες

»Sea of the dead’ ‘ στο Crow Live Stage (Σινώπης, 27 Αμπελοκηποι).

Οι Rhodium είναι heavy metal μπάντα από την Αθήνα που ξεχωρίζει στο μεταλ κοινό για τη μελωδικότητα των τραγουδιών της. Η Ελληνική μέταλ σκηνή έχει τα τελευταία χρόνια διαγράψει εξαιρετική πορεία με άρτιες παραγωγές που ανταγωνιζονται άνετα δουλειές του εξωτερικού. Οι Rhodium έχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ το » Scream into the Void» το 2017 και το’ ‘Sea of the Dead’ ‘ το Δεκέμβριο του 2019. Το νέο άλμπουμ έχει τραβήξει τα βλέμματα του Ελληνικού και ξένου τύπου κυρίως γιατί με μουσική ευρηματικότητα και πολύ ψαγμένες συνθέσεις θίγουν κοινωνικά θέματα όπως τον αντίκτυπο του πολέμου στα παιδιά, την ψυχική ασθένεια, την παιδεραστία, τη διαφθορά και μέσα από έντονους συναισθηματικά στίχους μας υπενθυμίζουν ότι οι καιροί απαιτούν ενότητα και αφύπνιση.

Τα τραγούδια τους είναι πολύ μελωδικά με καθαρά φωνητικά μια μίξη power prog ήχων και κάποια από τα τραγούδια έχουν βιολί και πιάνο. Μπορεί να ακούσετε όλο το αλμπουμ εδώ: https://rhodium-official.bandcamp.com/

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου άλμπουμ των Rhodium οργανώνουν ένα ξέφρενο Metal Party. Σαββατο 22 Φεβρουαρίου στο Crow Live Stage (Σινωοης 27) οι Rhodium θα δώσουν ένα μοναδικό Live Show με πολύ headbanging και καθώς εκείνες τις μέρες θα είναι Απόκριες μπορείτε να πάτε ο εαυτός σας ή μεταμφιεσμένοι. Οι Rhodium θα μοιραστούν τη σκηνή με τους masters of Doom Sorrows Path και τους Pandora’s Box. Για τους λάτρεις του μέταλ αυτό το το παρτυ ΔΕΝ χάνεται!!!

Για πληροφορίες για το Release Party των Rhodium δείτε εδώ:

https://facebook.com/events/s/rhodium-live-release-party-sor/837339673348303/?ti=as

Ωρα

(Σάββατο) 20:00

Location

The Crow Live Stage

Σινώπης 27, Αθήνα

X