Μαιος, 2022

24Μαι20:30Kristin Hersh, Fred AbongGazarte, Αθήνα

Kristin Hersh Athens 2022

more

Πληροφοριες

Η εμβληματική frontwoman των Throwing Muses επισκέπτεται την Αθήνα σε μια ιδιαίτερη solo περιοδεία με κομμάτια από όλη την καριέρα της

Η επιδραστική συνθέτις, συγγραφέας και πολυ-οργανίστρια Kristin Hersh, ηγέτις της ιστορικής indie rock μπάντας Throwing Muses και του power rock trio 50 Foot Wave, περιοδεύει αυτή τη στιγμή για την επιτυχημένη, πρόσφατη Throwing Muses κυκλοφορία με τίτλο “Sun Racket”.

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε 3 δεκαετίες, η Kristin Hersh είναι η αδιαμφισβήτη βασίλισσα του alternative rock, έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 20 albums, σαν solo καλλιτέχνις, με τους Throwing Muses και τους 50 Foot Wave.

Η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε με το βραβευμένο Rat Girl, σε εκδόσεις Penguin. Σύμφωνα με το Rollling Stone πρόκειται για μια από τις καλύτερες rock βιογραφίες που έχουν γραφτεί ποτέ και η Kristin έχει φέρει το performance του σε όλο τον κόσμο, με εμφανίσεις σε μουσεία, φεστιβάλ και θέατρα, καθώς έχει επίσης διασκευαστεί για παράσταση.
Το βιβλίο της Don’t Suck, Don’t Die, είναι μια προσωπική αφήγηση της φιλίας της με το Vic Chesnutt, έχει συμπεριληφθεί σε λίστες βραβείων και συγγραφικών διακρίσεων, με το NPR να σχολιάζει «…όχι απλά ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς, αλλά ένα από τα πιο αξιόλογα απομνημονεύματα που έχουν κατατεθεί ποτέ».

Πιο πρόσφατα, τον Μάιο του 2021, εκδόθηκε το τελευταίο της βιβλίο, ” Seeing Sideways”, μια εξιστόρηση για την εμπειρία της ανατροφής τεσσάρων παιδιών εν μέσω περιοδείας, το οποίο παρουσιάζεται με μια σειρά εμφανίσεων έως το τέλος του 2021.

Από την άνοιξη του 2022, η μουσική παίρνει ξανά τα ηνία στο touring πρόγραμμά της και στο πλαίσιο μιας best of περιοδείας, η Kristin Hersh θα επισκεφθεί και την Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει κομμάτια από όλη την καριέρα της.

 

Εισιτήρια για την εμφάνιση στο Gazarte εδώ

 

Ωρα

(Τρίτη) 20:30

Location

Gazarte

Βουτάδων 34, Αθήνα

Διοργανωτης

Made Of Stone Productions

X