Δείτε το νέο μουσικό video των Honeybadger

Honeybadger

Σχεδόν τρία χρόνια πέρασαν από το εξαιρετικό The RainEP του Αθηναϊκού alternative heavy rock κουαρτέτο των Honeybadger, που πραγματοποίησαν σήμερα την μεγάλη επιστροφή τους με την κυκλοφορία του νέου single That Feel, συνοδεία ενός εξαιρετικού animation lyric video.

Μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε εδώ:

Το τραγούδι θα περιέχεται στο επερχόμενο full length album της μπάντας, με τίτλο Pleasure Delayerπου αναμένεται μέσα στο 2020. Της παραγωγής επιμελήθηκε ο Alex Bolpasis, που έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο εγχώριο ροκ στερέωμα με εξαιρετικές παραγωγές του είδους. Το mastering πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ από τον Nick Townsend (Alice in Chains, Paramore, Santana, Garbage κ.α.) και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το artwork του νέου album ανήκει στον A.D. Visions ενώ το animation που συνοδεύει το That Feel είναι του Κανάρη Κωστόπουλου.

Η ίδια η μπάντα λέει για το τραγούδι: “Το That Feel είναι ένα κομμάτι που μιλάει για την ελευθερία στις σχέσεις των ανθρώπων, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες μεταξύ τους. Όταν τα πράγματα στραβώνουν δεν χρειάζεται να “τρελαίνεσαι”. Μπορείς απλά να ζήσεις έντονα τη στιγμή και να κρατήσεις όλη την ουσία της.”

Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές σελίδες του συγκροτήματος για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητές τους:

• Facebook: https://www.facebook.com/HoneybadgerTheBand

• Bandcamp: https://honeybadgertheband.bandcamp.com

• Instagram: https://www.instagram.com/honeybadger_band_official

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X