Cheap Trick: Λεπτομέρειες και single από το επικείμενο άλμπουμ

Cheap Trick

Άλλο ένα άλμπουμ θα προστεθεί στη μακρά λίστα των Cheap Trick στις 9 Απριλίου. Πρόκειται για το ‘In Another World‘.

Το αειθαλές συγκρότημα, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του, είχε να μας προσφέρει νέο υλικό από το 2017. Όπως πάντα, η ενέργεια του group είναι στα ύψη, πράγμα που γίνεται εύκολα φανερό από το single ‘Light Up the Fire’.

Τα τραγούδια και το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι τα ακόλουθα.

  1. Here Comes the Summer
  2. Quit Waking Me Up
  3. Another World
  4. Boys & Girls & Rock N Roll
  5. The Party
  6. Final Days
  7. So It Goes
  8. Light Up the Fire
  9. Passing Through
  10. Here’s Looking at You
  11. Another World [reprise]
  12. I’ll see You Again
  13. Gimme Some Truth
Cheap trick in another world 2021