Ακούστε το νέο ΕΡ των Well

Well

Οι Well δεν έχουν μεγάλη ιστορία. Αποτελούν συγκρότημα εδώ και μια σχεδόν τριετία. Πριν από ακριβώς δύο χρόνια, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο ΕΡ τους, με τίτλο ‘Meal Ticket‘. Ήταν η στιγμή που καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται…

Μια γερή δόση sludge και post-metal ήχησε στα αυτιά μας. Ένας οδοστρωτήρας κιθάρας και μπάσου σιδέρωσε τους εδώ και χρόνια ταλαιπωρημένους τυμπανικούς υμένες μας. Μας θύμισε Neurosis, αλλά στο πιο γκαζωμένο. Και ήταν ωραία. Πολύ ωραία! Το σκηνικό συνεχίστηκε μερικούς μήνες μετά, όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο ΕΡ, ‘Jab‘. Χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο παραπάνω από ένα έτος, για να έρθει η προχθεσινή μέρα και η κυκλοφορία του ‘Trench Dancer‘. Άλλο ένα αριστούργημα χτύπησε την πόρτα του εγκεφάλου μας.

Όπως και τα δύο προηγούμενα, έτσι και το τωρινό ΕΡ αποτελείται από πέντε τραγούδια. Αυτή τη φορά, όμως, το συγκρότημα απομακρύνθηκε αισθητά από το metal ήχο, κλίνοντας προς τη noise rock. Ε, λοιπόν, ακόμα καλύτερα! Το ‘Trench Dancer‘ κινείται στα χνάρια των Unsane, χωρίς να έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του «παλιού» ήχου. Οι Well πάτησαν πόδι στη νέα δεκαετία με ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Η εξαιρετική παραγωγή του και οι δολοφονικοί ρυθμοί των τραγουδιών του ‘Trench Dancer‘ αποτελούν σημαντικούς λόγους για να ακούγεται το ΕΡ μονάχα δυνατά. Απολαύστε!

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X