Ακούστε το καινούριο ΕΡ των Sodom

Sodom

Την τελευταία πενταετία οι Sodom έχουν εκδώσει τα περισσότερα ΕΡ της μακρόχρονης πορείας τους. Το σκηνικό ξεκίνησε το 2014, με το εξαιρετικό ‘Sacred Warpath‘. Η πιο πρόσφατη «προσθήκη» είναι το ‘Out of the Frontline Trench‘, που κυκλοφόρησε πριν από τρεις μέρες.

Στο ΕΡ αυτό το γερμανικό συγκρότημα συμπεριέλαβε πέντε τραγούδια. Τα πρώτα τρία είναι νέες συνθέσεις, που μας δίνουν μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του group, ‘Genesis 19‘. Τα υπόλοιπα δύο είναι παλιά αγαπημένα και δεν είναι άλλα από τα ‘Bombenhagel’ και ‘Agent Orange’. Η εκτέλεση του πρώτου απ’ αυτά είναι ζωντανή, θυμίζοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο οι Sodom κλείνουν τις συναυλίες τους… Πιο ενδιαφέρουσα, ωστόσο, είναι η εκτέλεση του δεύτερου από τα παραπάνω τραγούδια, αφού πρόκειται για επανηχογράφηση με τα νέα μέλη του group. Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει υπέροχη δουλειά, αν και στ΄αυτιά μας ηχεί πιο γνώριμη η εκδοχή του ομότιτλου άλμπουμ του 1989.

Το ΕΡ διαρκεί κάτι λιγότερο από μισή ώρα και ήρθε μόλις τρεις εβδομέδες μετά την έκδοση του προηγούμενου ΕΡ, ‘Chosen by the Grace of God‘.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X