Ακούστε το καινούριο ΕΡ των Heresy

Heresy logo

Στις αρχές της δεκαετίας που λήγει, τέσσερις φίλοι από την Costa Rica ένωσαν τις δυνάμεις τους, υπό τη μορφή του thrash σχήματος των Heresy. Το ντεμπούτο άλμπουμ δεν άργησε να έρθει, Ωστόσο, το δεύτερο ήρθε μόλις πέρσι. Από τότε, το group δεν έμεινε ανενεργό. Τα δύο πρόσφατα single, αλλά και το ολόφρεσκο ΕΡ ‘Deny the Gods‘ αποτελούν τις νέες καταθέσεις των Heresy.

Το ‘Deny the Gods‘, λοιπόν, κυκλοφόρησε πριν από δύο μέρες. Περιλαμβάνει πέντε τραγούδια. Τα δύο απ’ αυτά διαρκούν λίγο, αποτελώντας, ουσιαστικά, διαλείμματα ανάμεσα στα υπόλοιπα τρία. Το ΕΡ ξεκινάει με το καταιγιστικό ‘Into the Lake of Fire’, που γνωρίσαμε στις αρχές του μήνα. Ξεχωρίζει περίτρανα, όμως, το τρίτο τραγούδι του ΕΡ. Οι σκαφτές του κιθάρες, που παρεμβάλονται ανάμεσα σε φρενήρεις ταχύτητες, συνθέτουν αυτό που αξίζει να ονομάζεται thrash metal. Αλλά και το ομότιτλο τραγούδι είναι άξιο λόγου. Ιδανικό τελείωμα για μια thrash δουλειά, καταφέρνει να μην αφήνει ήσυχο τον ακροατή ούτε στιγμή.

Το ‘Deny the Gods‘ είναι ένας εξαιρετικός thrash αποχαιρετισμός της δεκαετίας που τελειώνει, αλλά και μια καταπληκτική υπενθύμιση των δυνατοτήτων των Heresy. Απομένει να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το group στη δεκαετία που πλησιάζει.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X