Ακούστε το καινούριο άλμπουμ του Ozzy

ozzy osbourne ordinary man

Κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις, το καινούριο άλμπουμ του Ozzy Osbourne είναι γεγονός. Ονομάζεται ‘Ordinary Man‘, κυκλοφόρησε προχθές και αποτελεί τη δωδέκατη προσωπική δισκογραφική προσπάθεια του τραγουδιστή.

Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσαν (και αποτελούν) δύσκολη περίοδο για τον Ozzy. Οι περιπέτειες της υγείας του φαίνεται να μην έχουν τέλος. Περιπέτειες που τον λύγισαν, όπως ο ίδιος έχει ισχυριστεί. Οι διαδοχικές ακυρώσεις των συναυλιών του έδωσαν τροφή σε ποικίλες φήμες, σχετικά με την κατάστασή του. Κι όμως, μέσα σε όλη αυτή τη δίνη, ο frontman βρήκε το κουράγιο να συναντηθεί με πλήθος αγαπημένων μουσικών, για να καταφέρει αυτό που τον κρατάει στα πόδια του.

Η πλαισίωση του Ozzy από ικανούς και έμπειρους μουσικούς δεν αποτελεί καινούρια συνταγή. Απλώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλα έγιναν πιο απλά κι εύκολα. Η φιλία και η κατανόηση αποτέλεσαν εμπροσθοφυλακή της διαδικασίας δημιουργίας του άλμπουμ. Ο γερόλυκος δέχθηκε την κατάλληλη βοήθεια, γεγονός που του έδωσε χώρο να ξετυλίξει τον καλύτερό του εαυτό, αναφορικά με τη ζόρικη φάση που βιώνει. Έτσι, προέκυψε ένα άλμπουμ, που δε στερείται ούτε σταγόνα από την κλασική ενέργεια του Ozzy.

Το ‘Ordinary Man‘ απέχει μια δεκαετία από το προηγούμενο άλμπουμ, ‘Scream‘. Και είναι λογικό, αφού εντός αυτής της δεκαετίας ο Ozzy ήταν περισσότερο απασχολημένος στους Black Sabbath. Το άλμπουμ μετράει έντεκα τραγούδια και η διάρκειά του ανέρχεται στα πενήντα λεπτά.

Οι κριτικές για το άλμπουμ είναι ήδη θετικές. Υπάρχουν φωνές που ισχυρίζονται πως το άλμπουμ αξίζει πράγματι επαίνου. Υπάρχουν και φωνές που ισχυρίζονται πως οι θετικές κριτικές είναι πλασματικές, αποτελώντας απαραίτητο φόρο τιμής προς τον Ozzy. Κάντε ένα κόπο να ακούσετε το άλμπουμ, για να διαπιστώσετε πού ανήκετε…

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X