Μήνυση στον Scott Weiland κατέθεσαν οι Stone Temple Pilots

Stone_Temple_PilotsΝέες εξελίξεις στο σήριαλ ανάμεσα στους Stone Temple Pilots και τον απολυμένο τραγουδιστή τους, Scott Weiland ήρθαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτό το συγκρότημα μήνυσε τον πρώην τραγουδιστή τους, καθώς ο ίδιος χρησιμοποιεί το όνομα τους προκειμένου να προωθήσει την προσωπική του καριέρα.

Οι Stone Temple Pilots είχαν προειδοποιήσει τον Weiland, στον να μην ερμηνεύει τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ τους (‘Core’), πράγμα που ο ίδιος αγνόησε. Τον περασμένο Φεβρουάριο τα υπόλοιπα μέλη προσχώρησαν στην απόλυση του, με τον Weiland να εκφράζει δημόσια τις αμφιβολίες του, για το αν έχουν μια τέτοια δικαιοδοσία.

Σύμφωνα με την αγωγή που κακατέθηκε την περασμένη Παρασκευή, αυτή έχει ως στόχο να σταματήσει τον Weiland να χρησιμοποιεί το όνομα του συγκροτήματος και την εκτέλεση των τραγουδιών τους. Επίσης μέσα σε αυτή αναφέρεται πως οι λόγοι της απόλυσης του, είχαν να κάνουν με τον εθισμό του, αλλά και την βραδύτητα που έδειχνε στις δραστηριότητες του, ως μέλος των Stone Temple Pilots. Επίσης υποστηρίζεται πως ο Weiland, επιχείρησε να σαμποτάρει το νέο single του συγκροτήματος ‘Out Of Time’ (με τον Chester Bennington των Linkin Park στη φωνή), από το να παίζεται στο ραδιόφωνο. Τέλος το συγκρότημα υποστήριξε πως υπάρχει ένα συμφωνητικό από το 1996, που αναφέρει, πως κανένα πρώην μέλος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα των Stone Temple Pilots

Όπως φαίνεται αυτή η ιστορία θα έχει ακόμη, αρκετά επεισόδια στο μέλλον…

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X