Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Meat Puppets, Children Of Bodom, Paul Weller, Buckcherry, Kings Destroy, Misery Index

meat-puppets-dusty-notes

Η περσινή επιστροφή του drummer Derrick Bostrom στους Meat Puppets επανέφερε το συγκρότημα στο αυθεντικό line-up του. Η τριμελής παρέα, αν και αρκετά γερασμένη πια, δημιούργησε το άλμπουμ ‘Dusty Notes’, που είναι γεμάτο ωραίες μελωδίες, συνοδευόμενες από πεντακάθαρη παραγωγή. Έτσι, το group από την Arizona έφτασε τα 15 άλμπουμ.

Τα δέκα άλμπουμ συμπλήρωσαν προχθές οι Children Of Bodom. Είναι το πρώτο άλμπουμ του φινλανδικού συγκροτήματος με τον Daniel Freyberg στην κιθάρα.

Άλλο ένα ζωντανό άλμπουμ κυκλοφόρησε προχθές ο Paul Weller. Η μακροσκελής προσωπική του καριέρα δύσκολα εκπροσωπείται πλήρως σε μια συναυλία, αλλά το ‘Other Aspects: Live At The Royal Festival Hall’ δεν παύει να είναι εντυπωσιακό, αφού μια πολυμελής ορχήστρα πλαισιώνει τη μπάντα του τραγουδοποιού.

Με έναν ολοκαίνουριο drummer στη σύνθεσή τους, οι Buckcherry προχώρησαν στην έκδοση του νέου άλμπουμ τους, ‘Warpaint’. Είναι το όγδοο του καλιφορνέζικου συγκροτήματος.

Το καινούριο άλμπουμ των Kings Destroy ονομάζεται ‘Fantasma Nera’. Το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται στο χώρο της doom σκηνής, καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας δεκαετίας. Το εν λόγω άλμπουμ αποτελεί το τέταρτο της πορείας του.

H πενταετής αποχή των Misery Index από την έκδοση full-length άλμπουμ έληξε προχθές με το ‘Rituals Of Power’. Αν και πέρσι το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο single, το ‘Rituals Of Power’ αποτελούσε ένα από τα πολυαναμενόμενα άλμπουμ στο χώρο του grind/death metal.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Coathangers: The Devil You Know

Youth Fountain: Letters To Our Former Selves

Mystifier: PRΩΤΟGΩΠΦ ΜΔVRΦ ΜΔGΦΚΦ DΨΠΔSTΞΦΔ (Protogoni Mavri Magiki Dynasteia)

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X