Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Young Gods, Candlemass, The Claypool Lennon Delirium, Overkill, Dream Theater, Rhapsody Of Fire, Dead Witches, Continuum, Wretched Fate

the_young_gods_data_mirage_tangram

Κοντεύοντας τα 35 χρόνια στην ενεργό δράση, οι The Young Gods τοποθέτησαν το όγδοο λιθαράκι στη δισκογραφία τους. Το ελβετικό industrial/avant garde συγκρότημα είχε καιρό να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ. Για την ακρίβεια, ήταν αρχές της δεκαετίας, όταν έκανε την εμφάνισή του το ‘Everybody Knows’. Ο διάδοχός του, ‘Data Mirage Tangram‘ είναι από τα σπουδαία μουσικά γεγονότα του έτους.

O frontman που τραγούδησε στο πρώτο άλμπουμ των Candlemass είναι πάλι εδώ, τραγουδώντας στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, ‘The Door To Doom’. Η νέα δουλειά των Σουηδών αποτελεί ένα απίστευτα ευχάριστο γεγονός στο χώρο του ευρύτερου metal.

To Delirium του Les Claypool και του Sean Lennon ξαναχτυπάει! Το δεύτερο άλμπουμ της εκκεντρικής συνεργασίας ονομάζεται ‘South Of Reality’ και μόλις κυκλοφόρησε.

Σχεδόν σαράντα χρόνια τώρα, οι Overkill προσφέρουν αγνό thrash στους μεταλλάδες. Το αμετανόητο αμερικανικό group κυκλοφόρησε προχθές το 19ο άλμπουμ του, με τίτλο ‘The Wings Of War’.

Τρία χρόνια μετά το ‘The Astonishing’, οι Dream Theater κυκλοφορούν το 14ο άλμπουμ τους, ‘Distance Over Time’. Το progressive συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη συνεχίζει να εκπλήσσει με τις τεχνικές του ιδιότητες.

Οι αρχές του έτους βρίσκουν τους Rhapsody Of Fire να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των νέων κυκλοφοριών. Το περσινό single, ‘The Legend Goes On’, προετοίμασε το έδαφος για την καινούρια δουλειά του συγκροτήματος, ‘The Eighth Mountain’.

To doom σε όλο του το μεγαλείο παρουσιάζουν οι Dead Witches στο δεύτερό τους άλμπουμ, που κυκλοφόρησε προχθές. Έχει τίτλο ‘The Final Exorcism’.

Οι Καλιφορνέζοι Continuum συμπληρώνουν δέκα χρόνια πορείας φέτος. Το δεύτερο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε προχθές. Τιτλοφορείται ‘Designed Obsolescence’. Είναι άκρως τεχνικό και τα φωνητικά του έρχονται κατευθείαν από την κόλαση.

Μετά το περσινό demo, οι Wretched Fate κυκλοφορούν φέτος το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Fleshletting’. Οι thrash/punk ταχύτητες και οι sludge ήχοι εκσφενδονίζονται σε ένα death metal φόντο, που κάνει τη μουσική του συγκροτήματος να ξεχωρίζει.

Επίσης κυκλοφορούν:

Thom Yorke: Suspiria [unreleased material]

Sleaford Mods: Eton Alive

Minors: Abject Bodies

Vandoliers: Forever

King Apathy: Wounds

Funeral Advantage: Nectarine

Sanhedrin: The Poisoner

Straytones: Beware, Dark Lord! Here Comes Bell-Man!

Attila: Villain

Ghost Iris: Apple Of Discord

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X