Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Rotting Christ, Millencolin, Avantasia, Saor, Crystal Lake, Chain Wallet

rotting_christ_heretics

Τριάντα χρόνια στη δισκογραφία δεν είναι λίγα. Είναι αρκετά για την καθιέρωση των Rotting Christ ως ένα από τα σημαντικότερα black metal συγκροτήματα του πλανήτη. Το 13ο άλμπουμ του ελληνικού group κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο ‘The Heretics’. Πριν από ακριβώς τρία χρόνια είχε κυκλοφορήσει ο προκάτοχος, ‘Rituals’.

Εδώ και κάποια χρόνια, οι Millencolin έχουν επιστρέψει στις punk ρίζες τους. Αυτή η επιστροφή στον παρελθοντικό ήχο συνεχίζεται στο άλμπουμ ‘SOS’, το ένατο του σουηδικού group.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει φέτος ένα single και ένα ΕΡ, οι Avantasia προχώρησαν χθες στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους, ‘Moonglow’. Το γερμανικό συγκρότημα συμφωνικού metal μετράει πλέον οχτώ άλμπουμ.

Tο τέταρτο άλμπουμ του μονομελούς «συγκροτήματος» Saor ονομάζεται ‘Forgotten Paths’. Μέσα απ’ αυτό, ο Andy Marshall δημιουργεί μια νέα ζοφερή μεταλλική ατμόσφαιρα.

Οι Crystal Lake εισήλθαν στη δεύτερη δεκαετία δισκογραφίας με το άλμπουμ ‘Helix’. Είναι το πέμπτο του group και η ενέργειά του αγγίζει τα κόκκινα.

Μετά τα δύο single που κυκλοφόρησαν το Δεκέμβρη και το Γενάρη, οι Chain Wallet προχώρησαν στην κυκλοφορία του άλμπουμ ‘No Ritual’. Πρόκειται για μι πολύ ενδιαφέρουσα dream pop/shoegaze πρόταση από το νορβηγικό indie συγκρότημα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Motorpsycho: The Crucible

Holiday Ghosts: West Bay Playroom

Communions: Flesh And Gore, Dream And Vapor

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X