Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Bob Mould, The Lemonheads, Mercury Rev, Beast In Black, Sticky Fingers, Downfall Of Gaia

bob_mould_sunshine_rock

Τριάντα χρόνια solo δισκογραφίας μπορεί από χθες να υπερηφανεύεται ο Bob Mould. Το νέο άλμπουμ του θρυλικού μουσικού της punk/alternative ονομάζεται ‘Sunshine Rock’.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεσολαβεί ολόκληρη δεκαετία μεταξύ διαδοχικών άλμπουμ των The Lemonheads. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε χθες το δεύτερο μέρος του άλμπουμ ‘Varshons‘. Είναι κι αυτό γεμάτο με διασκευές τραγουδιών διάσημων καλλιτεχνών, όπως άλλωστε και ο προκάτοχός του.

Διθυραμβικές είναι ήδη οι κριτικές που έχει αποσπάσει το νέο άλμπουμ των Mercury Rev, ‘Bobbie Gentry’s “The Delta Sweete” Revisited’. Πρόκειται για επαναπροσέγγιση στο άλμπουμ ‘The Delta Sweete’ του Bobbie Gentry, το οποίο εκδόθηκε το 1968 και στο οποίο δεν είχε αποδοθεί η πρέπουσα (σύμφωνα με τους Mercury Rev) αξία. Πλήθος διάσημων γυναικείων φωνών (όπως αυτές της Beth Orton, της Hope Sandoval και της Norah Jones) έχουν επιστρατευθεί για την εκτέλεση των τραγουδιών-διασκευών του άλμπουμ. Με αυτό το μεγαλεπίβολο μουσικό εγχείρημα, το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη σφραγίζει τις τρεις δεκαετίες πορείας.

Το δεύτερό τους άλμπουμ κυκλοφόρησαν χθες οι Φινλανδοί Beast In Black. Τιτλοφορείται ‘From Hell With Love’.

Η σύντομη διακοπή της πορείας των Sticky Fingers έληξε πέρσι. Η επανασύνδεση του group έφερε ως καρπό το άλμπουμ ‘Yours To Keep’.

Τα πέντε άλμπουμ έφτασαν χθες οι Downfall Of Gaia, με το ‘Ethic Of Radical Finitude‘. Τα σαράντα λεπτά του άλμπουμ υπόσχονται μια υπέροχα σκοτεινή metal ατμόσφαιρα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Seer: Vol. 6

Flat Worms: Into The Iris

Be Forest: Knocturne

MZ.412: Svartmyrkr

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X