Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Beggars, The Coral, The Magpie Salute, Sinsaenum, Primal Fear, Bird Streets, El Ten Eleven, With Confidence, Dropout Kings

BEGGARS-day_lost_head

Το πέμπτο άλμπουμ των Beggars, ‘The Day I Lost My Head‘, είναι γεγονός. Οι Έλληνες ροκάδες δείχνουν και πάλι πως πολλά από τα εγχώρια συγκροτήματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού. Και δεν πρόκειται για ικανοποίηση κάποιου κόμπλεξ. Πρόκειται για την (έστω και υποκειμενική) αλήθεια.

Έχοντας ξεκινήσει την πορεία τους στα μέσα των 90s, oι The Coral έχουν ήδη ένα βαρύ βιογραφικό. Σήμερα το εμπλουτίζουν περαιτέρω, με την κυκλοφορία του άλμπουμ ‘Move Through The Dawn’.

Μετά την περσινή ομώνυμη δουλειά τους, οι The Magpie Salute κυκλοφορούν σήμερα το πρώτο μέρος του άλμπουμ ‘High Water’.

Παρά τη διετή παρουσία τους στο χώρο της μουσικής ως group, οι Sinsaenum χαρίζουν σήμερα στο κοινό τους τη δεύτερη δουλειά τους, με τίτλο ‘Repulsion For Humanity’.

Στα είκοσι χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, οι Primal Fear κατάφεραν να συμπληρώσουν μια ντουζίνα full-length άλμπουμ. Πιο πρόσφατο είναι το ολοκαίνουριο ‘Apocalypse’.

Οι Bird Streets είναι το νέο μουσικό όχημα του John Brodeur. Το ντεμπούτο άλμπουμ, που κυκλοφορεί σήμερα, φέρει απλώς το όνομα του νέου αυτού σχήματος.

Από την αρχή της χιλιετίας, οι El Ten Eleven μάς προσφέρουν αυτό που κάποιοι ονομάζουν progressive post-rock. Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι το έβδομό τους και ονομάζεται ‘Banker’s Hill’.

Καλοκαίρι του ’16 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, καλοκαίρι του ’18 κυκλοφορούν το δεύτερό τους. Οι With Confidence συνεχίζουν με επιτυχία την punk pop πορεία τους, με το ‘Love And Loathing’.

Με περισσή αισιοδοξία, σε ό,τι αφορά την απήχησή τους, οι Dropout Kings κυκλοφορούν σήμερα το άλμπουμ ‘AudioDope’. Με την πρώτη τους αυτή δουλειά, οι Αμερικανοί μάς θυμίζουν τις nu metal εποχές των 90s.

Επίσης κυκλοφορούν:

Van Canto: Trust In Rust

The Beths: Future Me Hates Me

Golden Drag: Pink Sky

Notches: Almost Ruined Everything

Hilang Child: Years

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X