Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Moby, Immortal, Hifiklub & Lee Ranaldo, DevilDriver, Atrocity, Burial Invocation, The Nude Party

moby_the_eastwest_sessions

Εμπνευσμένος από τη live ακουστική των τραγουδιών του, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας, ο Moby αποφάσισε να κάνει μια μουσική επαναπροσέγγιση του άλμπουμ ‘Everything Was Beautiful And Nothing Hurt’, προσθέτοντας στον τίτλο του τη διευκρίνιση ‘The EastWest Sessions’.

Ήταν τέλη της προηγούμενης δεκαετίας όταν οι Immortal κυκλοφόρησαν το προηγούμενο άλμπουμ τους. Σήμερα, τέλη της τρέχουσας δεκαετίας, οι Immortal κυκλοφορούν το ‘Northern Chaos Gods’, χωρίς τον Abbath στη σύνθεσή τους. Η επιστροφή του Demonaz στη θέση του αποτελεί μια πρόκληση για τους οπαδούς του group, που σίγουρα ανυπομονούσαν για μια νέα δουλειά.

Δεν είναι λίγοι οι εικονικοί και underground καλλιτέχνες, με τους οποίους έχουν συνεργαστεί οι Hifiklub. Στη σημερινή κυκλοφορία του, το πειραματικό γαλλικό συγκρότημα συνεργάζεται με τον άλλο φοβερό πειραματιστή, Lee Ranaldo (των Sonic Youth). Το άλμπουμ ονομάζεται ‘In Doubt, Shadow Him!’.

To πρώτο μέρος του ‘Outlaws ‘Til The End’ κυκλοφορούν σήμερα οι DevilDriver. Το άλμπουμ είναι γεμάτο διασκευές από τραγούδια καλλιτεχνών που επηρέασαν τα μέλη των DevilDriver, στα χρόνια που ασχολούνται με τη μουσική.

Πέντε χρόνια μετά το πρώτο μέρος του ‘Okkult’ οι Atrocity κυκλοφορούν το δεύτερο. Πρόκειται για το δέκατο άλμπουμ του γερμανικού group, πoυ κλείνει φέτος τριάντα χρόνια παρουσίας στο χώρο του metal.

Σχηματίστηκαν πριν από μια δεκαετία και αν εξαιρεθεί ένα διάλειμμα στην πορεία τους, οι Burial Invocation αποτελούν έναν άξιο εκπρόσωπο της death metal σκηνής, προερχόμενο από τη γειτονική μας ασιατική χώρα. Επιτέλους, το τουρκικό συγκρότημα πραγματοποιεί το δισκογραφικό του ξεκίνημα, μέσω του άλμπουμ ‘Abiogenesis’.

Φανερά επηρεασμένοι από 60s, 70s και 90s rock μουσική, οι The Nude Party κυκλοφορούν σήμερα το ντεμπούτο και ομώνυμο άλμπουμ τους.

Επίσης κυκλοφορούν:

Devin Townsend Project: Ocean Machine: Live At The Ancient Roman Theatre Plovdiv

Golpfrapp: Silver Eye [deluxe edition]

Bongripper: Terminal

Secret Cutter: Quantum Eraser

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X