Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: John Coltrane, Gorillaz, Bullet For My Valentine, Western Medication, The Rock*A*Teens, The Vines

Coltrane_Both-Directions

Το αναπάντεχο δώρο μιας νέας κυκλοφορίας του John Coltrane, με νέο υλικό, δεν είναι γεγονός που προσπερνάει κανείς εύκολα. Το ‘Both Directions At Once: The Lost Album’ είναι γεμάτο με συνθέσεις του καλλιτέχνη, που ποτέ άλλοτε δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’60.

Μόλις ένα χρόνο μετά το ‘Humanz’, οι Gorillaz κυκλοφορούν σήμερα το έκτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘The Now Now’.

Με το ‘Gravity’, οι Bullet For My Valentine φτάνουν τα έξι άλμπουμ. Είναι η πρώτη δουλειά του group με νέο μέλος στα drums.

Το δεύτερο άλμπουμ των Western Medication ονομάζεται ‘Taste’ και κυκλοφορεί σήμερα. Θα σας θυμίσει τις “χαρούμενες” alternative στιγμές των 90s.

Το τελευταίο full-length άλμπουμ των The Rock*A*Teens κυκλοφόρησε το 2000. Η επανασύνδεση του συγκροτήματος το 2014 έφερε νέα πνοή στα μέλη του συγκροτήματος, που ως αποτέλεσμα είχε την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ. Κυκλοφορεί σήμερα υπό τον τίτλο ‘Sixth House’.

Έχοντας πάλι στη σύνθεσή τους ένα από τα ιδρυτικά μέλη τους, οι The Vines προχώρησαν σήμερα στην έκδοση του έβδομου άλμπουμ τους. Ονομάζεται ‘In Miracle Land’.

Επίσης κυκλοφορούν:

Guns N’ Roses: Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded

Paradise Lost: Believe In Nothing [remastered]

Converge: Beautiful Ruin

The Essex Green: Hardly Electronic

Wild Moccasins: Look Together

Κατηγορία
Κοινοποίηση
Επόμενο άρθρο
Προηγούμενο άρθρο

COMMENTS

X