Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Thievery Corporation, Melvins, Pennywise, A Perfect Circle, TesseracT, My Indigo, Serum Dreg, Wiegedood

thievery_treasures

Μετά το εκπληκτικό περσινό ‘The Temple Of I & I’, οι Thievery Corporation κυκλοφορούν σήμερα το ‘Treasures From The Temple‘. Κατά την προσφιλή τους τακτική, το άλμπουμ περιέχει τραγούδια από την περίοδο ηχογράφησης του τελευταίου άλμπουμ τους, αλλά και remix εκδοχές ήδη γνωστών τραγουδιών. Πλήθος guest μουσικών φιλοξενούνται στη συλλογή αυτή των αξεπέραστων Thievery Corporation.

Μια ψύχωση με τους Butthole Surfers αναδύεται μέσα από το καινούριο άλμπουμ των Melvins, ‘Pinkus Abortion Technician‘. Λογικό, αφού ο Jeff Pinkus, μπασίστας των πρώτων, είναι πλέον μέλος των Melvins. Παραπομπή στους Surfers δεν καταφέρνει μόνο ο τίτλος του άλμπουμ, αλλά και διασκευές τραγουδιών τους.

To ‘Yesterdays‘, δηλαδή το προηγούμενο άλμπουμ των Pennywise, είχε πλήθος old-school punk στοιχείων. To ίδιο συμβαίνει και με το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, ‘Never Gonna Die’. Πλέον, το αμερικανικό group διαθέτει μια ντουζίνα άλμπουμ.

Τα πολλά χρόνια αναμονής μετατρέπουν το ‘Eat The Elephant’ σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ της φετινής χρονιάς. Οι A Perfect Circle πραγματοποιούν επιτέλους το τέταρτο δισκογραφικό βήμα τους.

Το τέταρτο άλμπουμ των TessaracT, που κυκλοφορεί σήμερα, φιλοξενεί και πάλι τον Daniel Tompkins στα φωνητικά, παρά τη συνήθεια του group να αλλάζει τραγουδιστές. Το άλμπουμ ονομάζεται ‘Sonder’.

To project της Sharon den Adel, My Indigo, κυκλοφορεί σήμερα το ντεμπούτο και ομώνυμο άλμπουμ του. Οι οπαδοί των Within Temptation θα το εκτιμήσουν.

Οι Serum Dreg κυκλοφορούν σήμερα το πρώτο full-length άλμπουμ τους. Αποτελεί μια ανάμειξη black metal και death metal, αλλά δε διστάζει να χρησιμοποιήσει ήχους κιθάρας που δίνουν ακόμα και grunge αποχρώσεις, στη βαριά τους μορφή. Τιτλοφορείται ‘Lustful Vengeance’.

Το τρίτο μέρος του άλμπουμ ‘De Doden Hebben Het Goed’ κυκλοφορούν σήμερα οι Βέλγοι εκπρόσωποι του black metal, Wiegedood.

Επίσης κυκλοφορούν:

Post Animal: When I Think Of You In A Castle

Ganser: Odd Talk

Ails: The Unraveling

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X