Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Damned, Manic Street Preachers, Behemoth, A Place To Bury Strangers, Breaking Benjamin, Septic Tank, Karma Violens, Skeletal Remains, Wrong

damned_evil-spirits

Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στο προηγούμενο και το σημερινό άλμπουμ των The Damned είναι μια δεκαετία. Το θρυλικό συγκρότημα, με τον Paul Gray ξανά στο line-up, κυκλοφορεί το εντέκατο άλμπουμ του, ‘Evil Spirits’.

Η δισκογραφία των Manic Street Preachers περιλαμβάνει πλέον 13 άλμπουμ. Το ‘Resistance Is Futile’ έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Πολλοί θα σπεύσουν να αποκτήσουν το dvd/blu-ray ‘Messe Noir’ των Behemoth. Οι ζωντανές εμφανίσεις του group μόνο εντυπωσιακές μπορούν να χαρακτηριστούν. Η συγκεκριμένη δουλειά το αποδεικνύει.

Κλείνοντας φέτος 15 χρόνια πορείας, οι A Place To Bury Strangers προχωρούν στην έκδοση του πέμπτου άλμπουμ τους, ‘Pinned’. Φυσικά, αποτελεί μία από τις κυκλοφορίες που θα συζητηθούν έντονα.

Στο χορό των κυκλοφοριών συμμετέχουν και οι Breaking Benjamin, με το άλμπουμ ‘Ember’. Είναι το έκτο του group και το δεύτερο μετά την επανασύνδεσή τους.

Το ντεμπούτο τους πραγματοποιούν σήμερα οι Septic Tank. Οι hardcore ήχοι πρωταγωνιστούν σε αυτό το άκρως θορυβώδες άλμπουμ.

Σημαντική μέρα σήμερα για τους δικούς μας Karma Violens. Κυκλοφορούν το άλμπουμ ‘Serpent God’, που σίγουρα θα προκαλέσει θετικότατες εντυπώσεις, όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό.

Το τρίτο άλμπουμ των Skeletal Remains κυκλοφορεί σήμερα, υπό τον τίτλο ‘Devouring Mortality’. Τοσυγκρότημα από τη δυτική ακτή των ΗΠΑ κρατάει ψηλά τη σημαία του old-school death metal. Και καλά κάνει!

Βάρος και κοφτές κιθάρες, που θυμίζουν αγαπημένα συγκροτήματα των 90s, χαρακτηρίζουν το νέο άλμπουμ των Wrong, ‘Feel Great’. Είναι η δεύτερη full-length δουλειά του group.

Επίσης κυκλοφορούν:

Metallica: The $5.98 E.P. Garage Days re-revisited [remastered reissue]

Juliana Hatfield sings Olivia Newton-John

The Moondoggies: A love Sleeps Deep

Holiday Inn: Torbido

King Tuff: The Other

War On Women: Capture The Flag

Animal Flag: Void Ripper

Night Flowers: Wild Notion

Oceanator: Lows

Our Place Of Worship Is Silence: With Inexorable Suffering

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X