Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Calexico, Phil Campbell And The Bastard Sons, Machine Head, Graham Coxon, Tribulation, Blushing, No Age, Mammoth Grinder, Waterparks, The Dangerous Summer, Sleeping Giant

Calexico_The-Thread-That-Keeps-Us

Το νέο άλμπουμ των Calexico εισάγει το αμερικανικό συγκρότημα στην τρίτη δεκαετία δισκογραφίας τους. Τιτλοφορείται ‘The Thread That Keeps Us’.

Το full-length ντεμπούτο τους πραγματοποιούν σήμερα ο Phil Campbell και οι Bastard Sons. Ο κιθαρίστας των αξεπέραστων Motörhead έχει ήδη αφοσιωθεί στην προσωπική του καριέρα, με το άλμπουμ ‘The Age Of Absurdity’.

Τα εννιά άλμπουμ φτάνουν σήμερα οι Machine Head με το πολυαναμενόμενο ‘Catharsis’. Κάθε δισκογραφικό βήμα του αμερικανικού συγκροτήματος είναι ένα ακόμα βήμα προς τη μεταλλική ωριμότητα.

Το soundtrack της σειράς ‘The End Of The F***ing World’ έχει αναλάβει ο Graham Coxon. Μας το προσφέρει σήμερα, στην ολότητά του.

Πριν από ένα μήνα, οι Tribulation κυκλοφόρησαν το ΕΡ ‘Lady Death’, ως προπομπό του σημερινού άλμπουμ, ‘Down Below’. Έτσι, το σουηδικό συγκρότημα φτάνει τα τέσσερα άλμπουμ.

Με το καινούριο ΕΡ, ‘Weak’, οι Blushing συνεχίζουν τη dream-pop/shoegaze πορεία τους. Ήταν πάλι Γενάρης, του 2017 όμως, όταν το τετραμελές group κυκλοφόρησε το ντεμπούτο ΕΡ του.

Καιρό είχαν οι No Age να παρουσιάσουν νέο υλικό. Η επαναπροσέγγιση του άλμπουμ ‘An Object’ το 2014 δεν ήταν αρκετή για τους οπαδούς του group. Έτσι, πολλοί θα χαρούν με το σημερινό ‘Snares Like A Haircut’.

Είχαν τεσσεράμιση χρόνια να εκδώσουν άλμπουμ. Ο λόγος για τους Mammoth Grinder. Λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας του νέου έτους, το συγκρότημα από το Texas μάς προσφέρει το τέταρτο άλμπουμ του, ‘Cosmic Crypt’.

Το νέο άλμπουμ τους κυκλοφορούν σήμερα οι Waterparks. Έχει τίτλο ‘Entertainment’ και αποτελεί τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του τριμελούς αμερικανικού συγκροτήματος.

Ένα ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα οι The Dangerous Summer. Είναι το τέταρτο άλμπουμ με νέο υλικό και είναι γεμάτο με συναισθηματικές μελωδίες, που θα ενθουσιάσουν.

Με το αποχαιρετιστήριο άλμπουμ ‘I Am’, οι Sleeping Giant εγκαταλείπουν τη δισκογραφία. Φυσικά, δεν υστερεί σε βάρος και ενέργεια.

Επίσης κυκλοφορούν:

Therion: Beloved Antichrist

Ty Segall: Freedom’s Goblin

Tiny Moving Parts: Swell

Beach Combers: Beach Attack

Ηooded Menace: Ossuarium Silhouettes Unhallowed

Orphaned Land: Unsung Prophets & Dead Messiahs

Primal Rite: Dirge Of Escapism

Loudness: Rise To Glory

Marmozets: Knowing What You Know Now

Portal: Ion

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X