Υλικό των Hüsker Dü από τις αρχές των 80s βλέπει το φως της δημοσιότητας

husker_extra_circushusker_savage_young_du

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τη διάλυση των Hüsker Dü, ανέκδοτο υλικό του θρυλικού συγκροτήματος έρχεται στην επιφάνεια. Ήταν 1983, όταν οι Hüsker Dü κυκλοφόρησαν το ΕΡ ‘Μetal Circus’. Το συγκεκριμένο ΕΡ περιέχει εφτά τραγούδια, αν και το συγκρότημα προόριζε δώδεκα συνθέσεις, ως περιεχόμενό του. Τα υπόλοιπα πέντε “χαμένα” τραγούδια δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή, υπό τον τίτλο ‘Extra Circus’. Βλέποντας κανείς το εξώφυλλο του ‘Extra Circus’, δε μπορεί παρά να φέρει στο νου του το εξώφυλλο του ‘Metal Circus’.

Στο πρόσφατο παρελθόν, είχε ήδη ανακοινωθεί πως μια εκτενέστατη συλλογή τραγουδιών των Hüsker Dü είναι στα σκαριά. Ονομάζεται ‘Savage Young Dü’ και περιλαμβάνει πλήθος τραγουδιών από τα πρώτα βήματα του συγκροτήματος. Η επίσημη κυκλοφορία της συλλογής θα γίνει στις 10 Νοέμβρη.

Το δυσάρεστο νέο του πρόσφατου θανάτου του Grant Hart απαλύνεται από την είδηση της ψηφιακής διάθεσης των δύο κυκλοφοριών. Τόσο το ‘Extra Circus’, όσο και το ‘Savage Young Dü’ είναι ήδη προσβάσιμα. Απολαύστε τα.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X