SawBiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Kreator, John Garcia, Queensrÿche, Kings Of Leon, The Flaming Lips, Firewind, Steel Panther, The Sadies, Soen, Polyphia, Nightrage, Aversions Crown, Darkest Hour, Lancer, Edenbridge, Steven Pearcy κ.α.

sawbiz.gr headphones

Δείτε παρακάτω άλλο ένα αιματηρό βίντεοκλιπ των Kreator. To ‘Satan Is Real’ είναι ένα από τα έντεκα καινούρια τραγούδια του γερμανικού συγκροτήματος, που θα εκδώσει το νέο του άλμπουμ, ‘Gods Of Violence’, στις 27 Ιανουαρίου.

Τα τέλη Γενάρη διάλεξε και ο τεράστιος John Garcia για να κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο ‘The Coyote Who Spoke In Tongues’. Το άλμπουμ περιέχει εννιά τραγούδια, τέσσερα από τα οποία είναι γνώριμα, αφού αποτελούν επανεκτελέσεις τραγουδιών των Kyuss. To πρώτο, όμως, είναι καινούριο και λέγεται ‘Kylie’.

Το τελευταίο άλμπουμ των Queensrÿche έχει πολύ καλή απήχηση στο metal κοινό. Το τελευταίο βίντεοκλιπ του συγκροτήματος από το Seattle επενδύει το αρκετά συναισθηματικό τραγούδι ‘Bulletproof’.

Από το τελευταίο άλμπουμ των Kings Of Leon προέρχεται το τραγούδι ‘Find Me’. Δείτε παρακάτω το ολοκαίνουριο βίντεοκλίπ του.

Σε ένα περίπου μήνα από σήμερα αναμένουμε το καινούριο άλμπουμ των The Flaming Lips, με τον πολωνικό τίτλο ‘Oczy Mlody’. Το συγκρότημα ετοίμασε άλλο ένα βίντεοκλιπ, προϋπαντώντας τη νέα δουλειά τους.

Καιρό τώρα ξέρουμε πως το νέο άλμπουμ των Firewind θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου. Το συγκρότημα μάς προσφέρει ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Λεωνίδα.

Το περιμέναμε νωρίτερα, αλλά το καινούριο άλμπουμ των Steel Panther, ‘Lower The Bar’, θα κυκλοφορήσει τελικά στα τέλη του Μαρτίου. Ακολουθεί το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Anything Goes’.

O Kurt Vile διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους The Sadies εδώ και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχει στο καινούριο single του συγκροτήματος, ‘It’s Easy (Like Walking)’, από το επερχόμενο δέκατο άλμπουμ, ‘Northern Passages’, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβροαρίου.

Το πρώτο single από το επικείμενο άλμπουμ των Soen είναι επιτέλους διαθέσιμο. Το συγκρότημα του πρώην drummer των Opeth πρόκειται να εκδώσει το άλμπουμ ‘Lykaia’ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερα «ηλεκτρισμένο» είναι το νέο βίντεοκλιπ των Polyphia. Μέσα από αυτό φαίνονται περίτρανα οι φοβερές τεχνικές ικανότητες των μελών του συγκροτήματος.

Είχε ήδη ανακοινωθεί την εβδομάδα που μόλις πέρασε πως οι Nightrage θα δημοσίευαν το single ‘The Venomous’. Έτσι κι έγινε. Απολαύστε παρακάτω το τραγούδι, το οποίο περιέχεται στο έβδομο άλμπουμ του συγκροτήματος, που θα εκδωθεί νωρίς εντός του ’17.

Οι Aversions Crown θα κυκλοφορήσουν το καινούριο άλμπουμ τους, Xenocide’, στις 20 Ιανουαρίου. Το νέο έτος, λοιπόν, ξεκινάει δυναμικά για τους αυστραλούς μεταλλάδες, όπως δυναμικό είναι και το τραγούδι ‘The Soulless Acolyte’.

Η ήδη αξιόλογη λίστα άλμπουμ των Darkest Hour πρόκειται να επεκταθεί στις 10 Μαρτίου, με το άλμπουμ ‘Godless Prophets & The Migrant Flora’. Από το ένατο αυτό άλμπουμ του metalcore συγκροτήματος πηγάζει το ακόλουθο τραγούδι.

Οι Lancer από τη Σουηδία, θα κυκλοφορήσουν το τρίτο άλμπουμ τους στις 13 Ιανουαρίου, υπό τον τίτλο ‘Mastery’. Έχοντας πρόσφατα αλλάξει δισκογραφική εταιρία, είναι και πάλι έτοιμοι να κατακτήσουν τα αυτιά των οπαδών του speed και power metal. Το τελευταίο τους single είναι το ‘Future Millenia’.

Το πιο πρόσφατο single των Εdenbridge είναι το ‘Shiantara’. Πρόκειται για το τραγούδι που «ανοίγει» το άλμπουμ ‘The Great Momentum’, που θα εκδωθεί στις 17 Φλεβάρη του ’17.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το καινούριο άλμπουμ του Steven Pearcy θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Γενάρη. Ονομάζεται ‘Smash’ και ένα ακόμα τραγούδι που περιέχει είναι το ‘Want Too Much’.

Από το ντεμπούτο άλμπουμ της Shiraz Lane, ‘For Crying Out Loud’, πηγάζει το τραγούδι ‘M.L.N.W.’. Δείτε παρακάτω το στιχουργικό βίντεοκλίπ του.

Οι λαρισαίοι Hidden In The Basement έδωσαν στη δημοσιότητα το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Till I Close My Eyes’. To τραγούδι αυτό βρίσκεται στο δεύτερο άλμπουμ του ελληνικού συγκροτήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του Δεκέμβρη, υπό τον τίτλο ‘Behind The Shadow’.

Απολαύστε παρακάτω το καινούριο βίντεοκλιπ των Lionville για το τραγούδι ‘I Will Wait’. Προέρχεται από το άλμπουμ ‘A World Of Fools’.

Οι Ashestoashes είναι συγκρότημα που αναμιγνύει το εναλλακτικό metal με post hardcore ήχους. Από το τελευταίο τους άλμπουμ, ‘Urania’, προέρχεται το τραγούδι ‘Once Upon A Time’, του οποίου το βίντεοκλιπ παρατίθεται.

 

Άλλο ένα βίντεοκλιπ από το άλμπουμ ‘Archetypes’ (το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο) έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cyanna Mercury. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το τραγούδι ‘Lunatic’.

Οι αθηναίοι Drunken Gramophone έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τραγούδι από το επερχόμενο ΕΡ, ‘The Drunken’. Μιλάμε για το ‘Hate Song’, στο οποίο συμμετέχει ο Kory Clarke των Warrior Soul.

Όχι πως είχαμε κάποια αμφιβολία για το δυναμισμό των καινούριων τραγουδιών των Emmure, ωστόσο το metalcore συγκρότημα αποφάσισε να μας χαρίσει ένα τραγούδι από το άλμπουμ ‘Look At Yourself’, που θα εκδωθεί νωρίς εντός του ’17. Το τραγούδι αυτό λέγεται ‘Russian Hotel Aftermath’.

Το δεύτερο αλμπουμ των The Courtneys ονομάζεται ‘ΙΙ’ και θα κυκλοφορήσει στις 17 Φερβουαρίου. Περιέχει δέκα τραγούδια, πρώτο από τα οποία είναι το ‘Silver Velvet’. Δείτε παρακάτω το βίντεοκλίπ του.

Το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Tim Bowness, ‘Lost In The Ghost Light’, θα κυκλοφορήσει στις 17 Φλεβάρη. Για να πάρουμε μια γεύση, ο καλλιτέχνης δημοσιοποίησε το στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘You Wanted Τo Be Seen’.

To single ‘When We Were Young’ των Seasons πηγάζει από το πρόσφατο ΕΡ του συγκροτήματος, ‘What Goes Around’. Απολαύστε το βίντεοκλίπ του.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τον τίτλο του νέου άλμπουμ των Heavy Things, αλλά γνωστή είναι η ημέρα έκδοσής του. Είναι η 17η του ερχόμενου Μαρτίου. Προς το παρόν, παρακολουθήστε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Sold’, που αποτελεί το πρώτο single του άλμπουμ.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X