SawBiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Motörhead, Radiohead, Bob Dylan, Pig Destroyer, Kamelot, John 5, Red Sun Rising, White Fang, Busted, Luca Brasi

sawbiz.gr headphones

Η επικείμενη ζωντανή κυκλοφορία των Motörhead, ‘Clean Your Clocks’, περιέχει υλικό από συναυλίες που πραγματοποίησε πέρσι το συγκρότημα στο Μόναχο. Στην κυκλοφορία αυτή, μπορεί κανείς να δει και να ακούσει το Lemmy σε δύο από τις τελευταίες εμφανίσεις της ζωής του. Από το setlist δεν έλειπε το κλασικό ‘Bomber’.

To ‘Burn The Witch’ ενισχύει τις φήμες σχετικά με την έκδοση νέου άλμπουμ από τους Radiohead.

Ένα ακόμα τραγούδι δημοσίευσε ο Bob Dylan από το νέο άλμπουμ του, ‘Fallen Angels’. Είναι το ‘All The Way’, το οποίο είχε πρωτοτραγουδήσει ο Frank Sinatra το 1957.

Η πολυτελής έκδοση του άλμπουμ ‘Painter Of Dead Girls’ από τους Pig Destroyer περιέχει, εκτός των άλλων, ένα σπάνιο τραγούδι, το οποίο σκάβει τα αυτιά. Πρόκειται για το ‘Delusional Supremacy 2Κ’. Ακούστε το δυνατά.

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο περσινό άλμπουμ, ‘Haven’, των Kamelot περιέχει το τραγούδι ‘My Therapy’, του οποίου το ολοκαίνουριο βίντεοκλιπ ακολουθεί.

O John 5 συνεχίζει να παρουσιάζει υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του, ‘Guitars, Tits And Monsters’. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Φαίνεται ότι οι Red Sun Rising έχουν λαμπρό μέλλον. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Polyester Zeal’, πέρσι τον Αύγουστο και έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν την κορυφή των charts με το πρώτο single τους. Το κατάφεραν και δεύτερη φορά, με το νέο single ‘Emotionless’. Δείτε το βίντεοκλίπ του.

Η παράνοια δεν έχει όρια στο νέο βίντεοκλιπ των White Fang. O τίτλος του τραγουδιού φανερώνει την αιτία… ‘Drugs I’ve Taken’.

Οι Busted ήταν απόντες για μια δεκαετία. Σήμερα, ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουν νέο υλικό. Είναι το single ‘Coming Home’. Δείτε παρακάτω το στιχουργικό βίντεοκλίπ του, που μάς ταξιδεύει σε synth-pop πελάγη.

Παρακάτω, μπορείτε να γνωρίσετε τους pop-punk ήχους των αυστραλών Luca Brasi, ακούγοντας το τραγούδι ‘Release Day House Show’.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X