Στήλες
Blast From The Past: The Fall – This Nat-ion's Saving Grace (30η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

this_nations_saving_graceΉταν 23 Σεπτεμβρίου του 1985, όταν οι Fall πρόσθεσαν το 'This Nat-ion's Saving Grace' στη λίστα τους. Τα μέσα της δεκαετίας του '80 αποτέλεσαν μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για το συγκρότημα

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Scorpions – In Trance (40η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

In_TranceΑκριβώς 40 χρόνια πίσω, στις 17 Σεπτεμβρίου του 1975, οι Scorpions κυκλοφόρησαν το album 'In Trance'. Το ομώνυμο τραγούδι της συγκεκριμένης δισκογραφικής προσπάθειας έμελε να γίνει ένα από τα αγαπημένα των οπαδών του group

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute (20η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

one_hot_minuteΤέσσερα χρόνια μετά το απαράμιλλο 'Blood Sugar Sex Magik', στις 12 Σεπτεμβρίου του '95 για την ακρίβεια, οι Chili Peppers κυκλοφόρησαν το 'One Hot Minute'. Είναι ένα album των Peppers, όπως οφείλει να είναι ένα album των Peppers.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Bellini – Small Stones (10η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

small_stonesΑπό τις τρεις εξίσου καταπληκτικές δισκογραφικές δουλειές των ιταλών Bellini, η μεσαία εκδόθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2005. Πρόκειται για το 'Small Stones', που, όπως όλα τα album των Bellini, έχουν φανερές τις καταβολές από τη μουσική οπτική του Steve Albini.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: The Cure - The Head On The Door (30η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

the_head_on_the_doorΈνα από τα πιο αξιόλογα album της περιόδου 1983-1987 των Cure είναι το 'The Head On The Door', της 26ης Αυγούστου του 1985, από το οποίο πηγάζουν και μερικές από τις πιο γνώριμες επιτυχίες του group.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Rancid - ...And Out Come The Wolves (20η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

and_out_come_the_wolvesΤο μεγάλο breakthrough των Rancid σημειώθηκε στις 22 Αυγούστου του 1995, όταν κυκλοφόρησε το album '...And Out Come The Wolves'. Είναι το πιο ουσιαστικό album που μας έχει προσφέρει το συγκρότημα μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Garbage (20η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

garbage_1995Μόλις τελείωσαν τα καλοκαιρινά μπανάκια του 1995, μια ωραία μουσική έκπληξη ήρθε να τονώσει τα αυτιά μας, απαλύνοντας τον ερχομό του φθινοπώρου.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: The Sacrilicious Sounds Of The Supersuckers (20η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

sacrilicious...είναι ένα ακόμα album των Supersuckers. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Αν κάποιος επιζητάει μουσική με ταχύτητα, χαβαλέ και ατελείωτη διάθεση για πάρτυ, ας δοκιμάσει να ακούσει το συγκεκριμένο group από το Seattle και δε θα απογοητευτεί.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Ritchie Blackmore's Rainbow (40η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

ritchie_blackmores_rainbowΛίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Ritchie Blackmore από τους Deep Purple γεννήθηκαν οι Rainbow. Με όπλο την εκπληκτικών δυνατοτήτων φωνή του πρόωρα χαμένου Ronnie Dio και την κιθαριστική επιδεξιότητα του αμφιλεγόμενου Blackmore, η επιτυχία του συγκροτήματος ήταν μάλλον βέβαιη.

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Black Sabbath - Sabotage (40η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

Κατά τη διάρκεια των πέντε πρώτων ετών της δεκαετίας του '70, η ροκ μουσική έλαβε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που είχε ποτέ την τύχη να λάβει. Πρόκειται για τα πρώτα album των Black Sabbath. Καταμεσής της συγκεκριμένης δεκαετίας, στις 28 Ιουλίου του 1975 για την ακρίβεια, οι Sabs κυκλοφόρησαν το έκτο τους album, με τίτλο “Sabotage”

Περισσότερα...
 
Blast From The Past: Ramones – Adios Αmigos! (20η επέτειος) PDF Εκτύπωση E-mail

Δικαιολογημένος τίτλος. Το 'Adios Amigos!' αποτελεί το αποχαιρετιστήριο album ενός συγκροτήματος που άφησε εποχή και που επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει αναρίθμητα συγκροτήματα, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στη ροκ μουσική. Τα τραγούδια που περιέχονται στο συγκεκριμένο album δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν επιτυχίες, κατάφεραν όμως εύκολα να κατακτήσουν μια περίοπτη θέση στις καρδιές των περισσότερων οπαδών των Ramones

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 23