Οι Suicidal Angels επιστρέφουν τον Ιανουάριο στην Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 09:27

Suicidal_Angels_4

Suicidal Angels

 
Live Aggression Over Athens
 
Ημερομηνία: Σάββατο 11 Ιανουαρίου
 
Τόπος: Piraeus 117 Academy
 
Κατάσταση: Πόλεμος
 
Special Guests
Full House Brew Crew
 
Opening Act: tba
 
Οι σειρήνες ηχούν!
Στο ξεκίνημα του 2020 μας περιμένει ένας μεγάλος Πόλεμος! Λυσσασμένος, ολοκληρωτικός, thrash metal Πόλεμος!
 
Αυτό υπόσχονται οι Suicidal Angels ότι θα μας συμβεί στη μεγάλη live εμφάνισή τους το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Piraeus 117 Academy, στη βραδιά όπου θα μας παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο album τους «Years of Aggression». Έναν εμβληματικό thrash metal δίσκο ο οποίος, εντός και εκτός των συνόρων, δικαιολογημένα συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές. Μπαρούτι και φωτιά το περιεχόμενό του!
 
Δεν είναι υπερβολή να σκεφτούμε ότι το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές thrash metal μπάντες των ημερών μας που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα. Το metal εκτόπισμά τους το απέδειξαν περίτρανα, ανοίγοντας με εκπληκτική απόδοση την ιστορική συναυλία των Θεών Slayer που παρακολουθήσαμε τον Ιούλιο του 2019 στην Αθήνα. Με όχημα αυτές τις απολύτως πολεμικές live εμφανίσεις τους, έχουν κατακτήσει την Ευρώπη λαμβάνοντας μέρος σε αμέτρητες περιοδείες μαζί με τους Kreator, Satyricon, Exodus, Cannibal Corpse, Behemoth, Sodom, Death Angel, Sepultura και άπειρα ακόμα παγκόσμια metal θηρία που τους εμπιστεύονται ώστε να στέκονται δίπλα τους.
 
Special Guests: Full House Brew Crew
Ραγδαία ανερχόμενη metal Δύναμη. Έχοντας στη φαρέτρα τους ως πιο πρόσφατο εμπρηστικό όπλο τον εξαιρετικό από κάθε άποψη δίσκο «Me Against You» (Νοέμβριος 2018) και με άριστες εμφανίσεις δίπλα σε Nightstalker, Corrosion of Conformity, 1000mods, Planet of Zeus, Μοnster Magnet και Spiritual Beggars, ξέρουμε ότι το αμερικάνικου προσανατολισμού metal τους με τα riffs που ζυγίζουν πολλούς τόνους, θα δοκιμάσει εντονότατα τις αντοχές των θεμελίων του Piraeus 117 Academy. Εγγύηση για όλα αυτά ο κιθαρίστας/ τραγουδιστής του σχήματος, Βαγγέλης Καρζής, που για πολλά χρόνια υπήρξε ο μπασίστας των Rotting Christ. Η τεράστια εμπειρία του από τις σκηνές όλου του κόσμου, μόνο θετικά μετρά για κάθε live εμφάνιση των Full House BC.
Να είστε από νωρίς εκεί για να τους απολαύσετε!
 
Σημεία Προπώλησης & Τιμές Εισιτηρίων
 
Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου
 
Τιμές προπώλησης
 
Στα φυσικά σημεία: 10 ευρώ
Online Τιμή: 11 ευρώ
Στο Ταμείο: 12 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης
 
 
Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Τηλ.: 210 3608366
 
Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22
Τηλ.: 210 330 4133
 
Reload
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 380 1464
 
Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117, Πετράλωνα
210 3626 540
https://www.facebook.com/pg/Academy117/about/?ref=page_internal
Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας