Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Joe Strummer, Mudhoney, Nick Cave & The Bad Seeds, Metallica, Brant Bjork, Goldfrapp, Jeff Scott Soto, Terror, Artillery, Skull Pit, Riot V, Master, Anaal Nathrakh, Lucifer's Child, Sorrows Path κ.ά. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 18:55

sawbiz.gr headphones

Ο υπέρτατος θρύλος που ακούει στο όνομα Joe Strummer δε θα πεθάνει ποτέ στην καρδιά μας. Μεθαύριο θα κυκλοφορήσει μία από τις πιο σπουδαίες συλλογές της χρονιάς, με τίτλο '001'. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην καριέρα του τραγουδιστή των The Clash και των The 101ers, με 32 τραγούδια στη βασική του έκδοση. Ένα απ' αυτά παρατίθεται και θα σας κάνει να αναπολήσετε το παρελθόν.

Εν όψει της μεθαυριανής κυκλοφορίας του άλμπουμ 'Digital Garbage', οι Mudhoney δημοσιοποίησαν το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Kill Yourself Live' πριν από λίγες ώρες.

Δυο μέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του 'Distant Sky', δηλαδή του νέου ΕΡ του Nick Cave με τους Bad Seeds. Μια από τις (πάντα δυναμικές) εκτελέσεις του είναι αυτή του 'From Her To Eternity', τραγουδιού που ήδη μετράει 35 χρόνια.

Μέρος του extra υλικού που περιλαμβάνεται στην επετειακή έκδοση του '...And Justice For All' των Metallica είναι μια ζωντανή εκτέλεση του 'The Shortest Straw', από το 1992.

Η επανέκδοση του άλμπουμ 'Tres Dias' πριν από πέντε μέρες έδωσε την ευκαιρία στον Brant Bjork να δημοσιεύσει ένα βίντεοκλιπ με τον ίδιο να εκτελεί αραχτός το τραγούδι. 'Too Many Chiefs...'.

Μια γνώριμη και αγαπημένη φωνή ακούγεται στο remix του τραγουδιού 'Ocean' των Goldfrapp. Απολαύστε το ατμοσφαιρικό τραγούδι, παρακολουθώντας το βίντεοκλίπ του.

Ακόμα και ο ίδιος ο Jeff Scott Soto είναι ενθουσιασμένος από την επιστροφή του Steve Perry στη διακογραφική δραστηριότητα. Τιμάει τον πρώην τραγουδιστή των Journey, διασκευάζοντας το τραγούδι 'What Was'.

Δύο μέρες απομένουν μέχρι την έκδοση του έβδομου άλμπουμ των Terror, 'Total Retaliation'. Σκαφτές κιθάρες και οργισμένα φωνητικά ταράζουν τα αυτιά μας στο τραγούδι 'This World Never Wanted Me'.

Η πολυετής δισκογραφική ιστορία των Artillery πρόκειται να δεχθεί άλλη μια σελίδα, αφού το άλμπουμ 'The Face Of Fear' είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοέμβρη. Δείτε το βίντεοκλιπ του ομώνυμου τραγουδιού.

Το ντουέτο των Skull Pit αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρον νεοϊδρυθέν μεταλλικό σχήμα. Το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στα μέσα του μεθεπόμενου μήνα. Πάρτε μια γεύση του ήχου τους, μέσω του τραγουδιού 'Fire Breather'.

Θα θυμάστε ότι την άνοιξη κυκλοφόρησε το άλμπουμ 'Armor Of Light' από τους Riot V. Φέρτε πάλι το άλμπουμ στ' αυτιά σας, μέσω του ακόλουθου στιχουργικού βίντεοκλιπ.

Δύο μήνες είναι η χρονική απόσταση που χωρίζει το σήμερα από την κυκλοφορία του 'Vindictive Miscreant'. Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι το 14ο των Master, που μας χαρίζουν το τραγούδι 'Replaced'.

Σε δύο μέρες οι Anaal Nathrakh θα συμπληρώσουν μια δεκάδα άλμπουμ. Η νέα τους δουλειά έχει τίτλο 'A New Kind Of Horror' και δεν υστερεί σε τίποτα από τις προηγούμενες, βγαλμένες απ' την κόλαση, δουλειές τους. Διαπιστώστε το, ακούγοντας το παρακάτω τραγούδι.

Το δεύτερο άλμπουμ των Lucifer's Child είναι προγραμματισμένο για τις 9 Νοεμβρίου. Ονομάζεται 'The Order'. Το βίντεοκλιπ του ομώνυμου τραγουδιού δείχνει την εφιαλτική μουσική προσέγγιση των Αθηναίων ακραίων μεταλλάδων.

Η παρέλευση ενός χρόνου από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Sorrows Path αποτέλεσε αφορμή για τη δημοσίευση του νέου βίντεοκλιπ του συγκροτήματος. Απολαύστε το.

Το άλμπουμ 'New Levels  New Devils' είναι η νέα εντυπωσιακή δουλειά των Polyphia. Εξίσου εντυπωσιακά είναι το τραγούδι και το βίντεοκλιπ που προχθές κοινοποίησε το group.

Οι Re-Armed παίζουν μελωδικό death metal. Με το επιτυχημένο προπέρσινο άλμπουμ στις αποσκευές τους, οι Φινλανδοί ολοκλήρωσαν μια εκτενή περιοδεία, την οποία γορτάζουν με την έκδοση του single 'Built To Last'.

Οι Hellions έχουν τη χαρά να μας παρουσιάσουν το single 'Smile' από το επικείμενο άλμπουμ 'Rue'. Το συγκεκριμένο άλμπουμ, τέταρτο στην πορεία του group, θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτώβρη.

Το δισκογραφικό τους ξεκίνημα θα πραγματοποιήσουν οι Afire στα μέσα Νοέμβρη. Τιτλοφορείται 'On The Road From Nowhere'. Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το 'Let Me Be The One'. Απολαύστε το βίντεοκλίπ του.

Η πενταετής δισκογραφική αποχή των Obliteration έχει ως ημερομηνία λήξης την 23η του Νοέμβρη, όταν θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ 'Cenotaph Obscure'. To 'Detestation Rite' είναι ένα από τα τραγούδια του.

Πάνε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του άλμπουμ 'One' και οι Homesafe έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Suits And Ties'.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας