Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Willie Nelson, Paul Weller, Orbital, Aphex Twin, Grave Digger, Deicide, Low, Crippled Black Phoenix, Sleaford Mods, Infernal Coil, Conan, Old Faith PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 22:35

willie_nelson_my_way

Ο αξιοσέβαστος Willie Nelson αποφάσισε να αφιερώσει το νέο του άλμπουμ σε μία επίσης τεράστια μουσική προσωπικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι: στον Frank Sinatra. Το άλμπουμ 'My Way' είναι γεμάτο εκτελέσεις τραγουδιών του τελευταίου, από το στόμα του φίλου του, Willie Nelson.

Πλησιάζοντας "επικίνδυνα" το μισό αιώνα μουσικής δραστηριότητας, ο Paul Weller κυκλοφορεί δουλειές συχνότερα από πολλούς και πολύ νεότερους καλλιτέχνες. Το καινούριο άλμπουμ του Βρετανού έχει τίτλο 'True Meanings'.

Η περσινή επανασύνδεση των Orbital ήταν κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο για τους οπαδούς της ηλεκτρονικής μουσικής. Όχι αδικαιολόγητα, αφού οι Orbital αποτελούν ένα από τα πιο άξια σχήματα του είδους. Ακόμα πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι η επανασύνδεση αυτή καρποφόρησε, στη μορφή του άλμπουμ 'Monsters Exist'.

To EP 'Collapse' είναι κάτι που οι φίλοι του Aphex Twin περιμένουν εδώ και καιρό. Κυκλοφορεί σήμερα, αποτελώντας το δωδέκατο ΕΡ του Ιρλανδού μουσικού.

Δεν είναι συχνό να αντικρύζει κανείς συγκροτήματα με την ενεργότητα των Grave Digger. To αειθαλές metal συγκρότημα προσθέτει άλλο ένα άλμπουμ στο ενεργητικό του, με όνομα 'The Living Dead'.

Είναι η δεύτερη φορά που μεσολαβεί πενταετία ανάμεσα σε διαδοχικά άλμπουμ των Deicide. Έχοντας κατασταλάξει εδώ και καιρό στο νέο του κιθαρίστα, το συγκρότημα κυκλοφορεί σήμερα το άλμπουμ 'Overtures Of Blasphemy'.

Η συμπλήρωση 25 χρόνων πορείας από τους Low γιορτάζεται με την κυκλοφορία του άλμπουμ 'Double Negative'. Τώρα πια, το συγκρότημα από την Αμερική μετράει μια ντουζίνα άλμπουμ.

Βαθιά προσωπικό, με ένα έντονο μοτίβο κατάθλιψης είναι το νέο άλμπουμ των Crippled Black Phoenix, 'Great Escape'.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Sleaford Mods (το 2007) ήταν ένα ομώνυμο full-length άλμπουμ. Η σημερινή δουλειά του ντουέτου είναι ένα επίσης ομώνυμο ΕΡ.

Το πρώτο τους full-length άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα οι Infernal Coil. Το συγκρότημα από το Idaho ονόμασε την δουλειά αυτή 'Within A World Forgotten'.

H sludge και doom μουσική λαμβάνουν εξαιρετική μορφή στο εφιαλτικό νέο άλμπουμ των Conan, 'Existential Void Guardian'. Είναι το τέταρτο άλμπουμ των τριών μεταλλάδων από το Liverpool.

Το συγκρότημα που άλλοτε ονομαζόταν Bombardier πλέον ονομάζεται Old Faith. Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με προσωπικά γεγονότα στη ζωή των μελών του group. Έτσι, το ομώνυμο άλμπουμ των Old Faith κυκλοφορεί σήμερα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Hawkwind: Road To Utopia

Brant Bjork: Mankind Woman

Thrice: Palms

Good Charlotte: Generation Rx

The Beta Band: The Three E.P.s [20th anniversary]

Monster Truck: True Rockers

Andrew Stockdale: Slipstream

Marc Ribot: Songs Of Resistance  1942 - 2018

The Intelligence: Live In San Fransisco

Dilly Dally: Heaven

The Holydrug Couple: Hyper Super Mega

Active Bird Community: Amends

The Chills: Snow Bound

Lonely Parade: The Pits

We Were Promised Jetpacks: The More I Sleep The Less I Dream

The Dirty Nil: Master Volume

Knife Knights: 1 Time Mirage

Night Shop: In The Break

Dream Child: Until Death Do We Meet Again

A-Sun Amissa: Ceremony In The Stillness

Pyrexia: Unholy Requiem

Archgoat: The Luciferian Crown

Future Generations: Landscape

Fizzy Blood: Pink Magic

Petrol Girls: The Future Is Dark

Slothrust: The Pact

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας