Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Therapy?, Yes, Uriah Heep. Suicidal Tendencies, Bob Daisley, Opeth, Moonspell, Joe Bonamassa, Terror, Metal Allegiance, Witherfall, Fifth Angel, Hate Eternal, Rivers Of Nihil, Worst, Enemy Inside κ.ά. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 18:53

sawbiz.gr headphones

Ακόμα ένα single δημοσίευσαν οι Therapy? από το νέο άλμπουμ τους, 'Cleave'. Πρόκειται για το 'Wreck It Like Beckett', ένα εξόχως "κοφτερό" τραγούδι, που κάνει την 21η Σεπτεμβρίου να μοιάζει πιο μακρινή, απ' όσο πραγματικά είναι.

Πάει μισός αιώνας από το σχηματισμό των Yes. Η πεντηκονταετής πορεία του θρυλικού συγκροτήματος αποτυπώνεται στο cd/dvd 'Live At The Apollo', που κυκλοφόρησε χθες. O Jon Anderson, o Trevor Rabin και ο Rick Wakeman παρουσιάζονται να εκτελούν ένα από τα πιο γνώριμα τραγούδια του group.

Τα 25 άλμπουμ θα συμπληρώσουν οι Uriah Heep την ερχόμενη Παρασκευή, με την έκδοση του 'Living The Dream'. Δείτε το βίντεοκλιπ του τρίτου τραγουδιού του άλμπουμ.

Παρέα με τη χθεσινή έκδοση του άλμπουμ 'STill Cyco Punk After All These Years' από τους Suicidal Tendencies ήρθε και το ακόλουθο βίντεοκλιπ.

Ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Gary Moore θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Εγκέφαλος του εγχειρήματος είναι ο Bob Daisley, άλλοτε μέλος της μπάντας του Βορειοϊρλανδού. Το άλμπουμ ονομάζεται 'Moore Blues For Gary' και πλήθος μουσικών της hard rock σκηνής συμμετέχει. Η επιτυχία 'Still Got The Blues' δε θα μπορούσε να λείπει.

Ένα ζωντανό άλμπουμ ετοιμάζουν οι Opeth. Θα κυκλοφορήσει σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες. Το 'Garden Of The Titans: Live At Red Rocks Amphitheatre' περιέχει δέκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων το 'Demon Of The Fall'.

Ήταν μέσα Αυγούστου όταν οι Moonspell κυκλοφόρησαν το εντυπωσιακό cd/dvd 'Lisboa Under The Spell'. Αν δεν έχετε ήδη εικόνα του άλμπουμ, δείτε την ακόλουθη εκτέλεση του τραγουδιού 'Extinct'.

Σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες έρχεται η σειρά του Joe Bonamassa να εκδώσει κάτι καινούριο. Ο λόγος για το άλμπουμ 'Redemption'. Ο καλλιτέχνης δε σταματάει να χαρίζει τραγούδια στους οπαδούς του. Αυτή τη φορά, όμως, το παράκανε. Στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ, δύο ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών του δημοσιοποιήθηκαν χθες.

Υπέροχα θορυβώδες φαίνεται πως θα είναι το άλμπουμ 'Total Retaliation' των Terror, που θα εκδοθεί σε είκοσι μέρες. Για του λόγου το αληθές, ακούστε το τραγούδι 'Spirit Of Sacrifice', μέσω του βίντεοκλίπ του.

Πίνοντας τη μπύρα των Metal Allegiance, ακούστε το τραγούδι 'The Accuser'.

Δεν είναι παράλογο που στο άλμπουμ 'A Prelude To Sorrow' των Witherfall υπάρχει τραγούδι με τίτλο 'Ode To Despair'. Το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Νοέμβρη.

Η πρώτη επανασύνδεση των Fifth Angel το 2010 δεν απέφερε δισκογραφικό καρπό. Η δεύτερη επανασύνδεσή τους πέρσι είναι πιο δημιουργική. Το άλμπουμ 'The Third Secret' θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτώβρη. Διαπιστώσετε πόσο σε φόρμα είναι το group από το παρακάτω στιχουργικό βίντεοκλιπ.

Ήδη γνωρίζουμε ένα τραγούδι από το άλμπουμ 'Upon Desolate Sands' των Hate Eternal. Είναι καιρός να γνωρίσουμε κι άλλο ένα, περιμένοντας τα τέλη Οκτώβρη, όπου το άλμπουμ θα εκδοθεί.

Πέρασαν μήνες από την έκδοση του 'Where Owls Know My Name', του τρίτου άλμπουμ των Rivers Of Nihil.Το βίντεοκλιπ του ομώνυμου τραγουδιού έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί.

Η χθεσινή κυκλοφορία του άλμπουμ 'Desertro' από τους Worst συνοδεύτηκε από την κοινοποίηση του βίντεοκλιπ για το εξαιρετικό τραγούδι 'Draining Me'.

Τρεις εβδομάδες θα περιμένουν οι φίλοι των Enemy Inside γαι την έκδοση του νέου άλμπουμ, 'Phoenix'. Το ολοκαίνουριο στιχουργικό βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Oblivion' παρατίθεται.

Άργησε αρκετά, αλλά δεν απέχει πολύ. O δεύτερος "τόμος" του ΕΡ 'The Book Of Suffering' των Cryptopsy θα κυκλοφορήσει σε ενάμιση μήνα. Ακούστε τη βαρβαρότητά του μέσω του τραγουδιού 'Sire Of Sin'.

Άλλο ένα βίντεοκλιπ τραγουδιού από το άλμπουμ 'The Sacrament Of Sin' δημοσιοποίησαν οι Powerwolf. Θυμίζουμε πως το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Ιούλιο.

Όταν ένας παραγωγός της hip-hop συνεργάζεται με έναν εκπρόσωπο της πειραματικής punk, το αποτέλεσμα μόνο εκκεντρικό θα μπορούσε να είναι. Η μουσική των Planet B θα μπορούσε ακόμα και electro metal να χαρακτηριστεί. Το ομώνυμο άλμπουμ του ντουέτου θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας