Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: James, The Love Language, Soreption, The Black Delta Movement, Integrity / Krieg, Trophy Eyes, Spider Bags, Halcyon Way PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 05:28

James-Living_In_Extraordinary_Times

Το πρώτο τους άλμπουμ ως οχταμελές σχήμα κυκλοφορούν σήμερα οι James, αφού πρόσφατα επιστράτευσαν μία ακόμα μουσικό στα κρουστά. Το άλμπουμ ονομάζεται 'Living In Extraordinary Times' και συμπληρώνει μια δεκαετία δισκογραφικής παρουσίας του συγκροτήματος, μετά την επανασύνδεσή του το 2007.

Η συμπλήρωση δέκα ετών πορείας των The Love Language σημαδεύεται από την έκδοση του τέταρτου άλμπουμ του group, 'Baby Grand'.

Το τρίτο τους άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα οι Soreption. Οι Σουηδοί εκπρόσωποι του τεχνικού death metal ονόμασαν 'Monument Of The End' τη νέα τους δουλειά.

Προηγήθηκε η έκδοση του single 'Let The Rain Come' πριν από μια εβδομάδα, για να έρθει σήμερα η κυκλοφορία του ντεμπούτου full-length άλμπουμ των The Black Delta Movement. Τιτλοφορείται 'Preservation'.

Μια ενδιαφέρουσα "σκληρή" κυκλοφορία της μέρας είναι το split ανάμεσα στους Integrity και τους Krieg. Τέσσερα τραγούδια προσφέρουν οι πρώτοι και τρία οι δεύτεροι.

Αρκετά δραστήριοι αποδεικνύονται οι Trophy Eyes, αφού στην πεντετία παρουσίας τους στο μουσικό χώρο έχουν καταφέρει να εκδώσουν τρία άλμπουμ, με πιο φρέσκο το σημερινό, 'The American Dream'.

Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο δισκογραφικό τους βήμα, οι Spider Bags πραγματοποιούν το δεύτερο. Η νέα δουλειά του συγκροτήματος έχει τίτλο 'Someday Everything Will Be Fine'.

Είναι σίγουρο πως οι Halcyon Way θα εντυπωσιάσουν και πάλι με το νέο τους άλμπουμ, 'Bloody But Unbowed'. Πρόκειται για το τέταρτο του αμερικανικού συγκροτήματος.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας