Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Amorphis, Ash, Burn The Priest, Courtney Barnett, At The Gates, Five Finger Death Punch, Parquet Courts, Obliterate, Big Ups PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 07:15

Amorphis-Queen-of-Time

Πλησιάζοντας τα τριάντα χρόνια πορείας, οι Amorphis κυκλοφορούν σήμερα το 14ο άλμπουμ τους. Έχοντας ήδη πάρει μια γεύση μέσω του φετινού ΕΡ, 'Legacy Of Time', έχουμε πλέον την ευκαιρία να ακούσουμε την πλήρη δισκογραφική δουλειά, 'Queen Of Time'.

Φαίνεται πως οι Ash επέστρεψαν στην πιο τακτική έκδοση νέου υλικού. Το αγαπητό συγκρότημα από τα 90s προχώρησε σήμερα στην κυκλοφορία του άλμπουμ 'Islands', όγδοου στην καριέρα του.

Οι Lamb Of God υιοθέτησαν το αρχικό όνομά τους, Burn The Priest, για να εκδώσουν το άλμπουμ 'Legion: XX', που αποτίει φόρο τιμής στα punk (και όχι μόνο) συγκροτήματα που επηρέασαν το συγκρότημα, όσο ακόμα μεταχειριζόταν το αρχικό όνομά του.

Η δημιουργικότητα της Courtney Barnett δε μπορούσε να περιμένει ούτε ένα χρόνο. Η τραγουδοποιός κυκλοφορεί σήμερα το τρίτο άλμπουμ της, εφτά μήνες μετά την έκδοση του επιτυχημένου προηγούμενου. Ονομάζεται 'Tell Me How You Really Feel'.

Παρά την αποχώρηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη τους, οι At The Gates συνεχίζουν. Συνεχίζουν μια μακροσκελή, αλλά και ταραγμένη πορεία στο χώρο του metal, φτάνοντας σήμερα τα έξι άλμπουμ, με το 'To Drink From The Night Itself'.

Επιτέλους, οι Five Finger Death Punch καταφέρνουν να κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους, 'And Justice For None'. Οι διενέξεις με τη δισκογραφική τους εταιρεία ξεπεράστηκαν και ο δρόμος είναι πάλι ανοιχτός για το group.

Έκτο άλμπουμ σήμερα από τους Parquet Courts. Το νεοϋορκέζικο συγκρότημα, που απολαμβάνουμε από την αρχή της δεκαετίας, μας προσφέρει το 'Wide Awake'.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια για να κυκλοφορήσουν οι Obliterate το δεύτερο άλμπουμ τους. Έστω κι έτσι, το 'Impending Death' είναι γεγονός, που θα προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση στο metal χώρο.

Το καινούριο άλμπουμ των Big Ups είναι μια από τις πιο ενεργητικές καινούριες προτάσεις στο χώρο της εναλλακτικής σκηνής. Ονομάζεται 'Two Parts Together'.

Επίσης κυκλοφορούν:

Stephen Malkmus And The Jicks: Sparkle Hard

Nocturnal Graves: Titan

The Front Bottoms: Ann

The Sidekicks: Hapiness Hours

Family Of The Year: Goodbye Sunshine, Hello Nighttime

Alkaloid: Liquid Anatomy

Mountain Dust: Seven Storms

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας