Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Fu Manchu, Franz Ferdinand, Legend Of The Seagullmen, The Atlas Moth, Sunflowers, The Wombats PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 02:59

fu_manchu_clone

Τα τελευταία δέκα χρόνια, οι Fu Manchu κυκλοφορούν άλμπουμ λιγότερο συχνά, συγκριτικά με παλιότερα. Είναι, όμως, πιο σκοτεινά και πιο doom δημιουργήματα, που φανερώνουν εντονότερα τις 70s καταβολές τους. Έτσι είναι και το καινούριο τους, 'Clone Of the Universe'.

Το πέμπτο άλμπουμ τους και πρώτο με το νέο τους κιθαρίστα κυκλοφορούν σήμερα οι Franz Ferdinand. Έρχεται τεσσεράμιση χρόνια μετά το προηγούμενό τους και ονομάζεται 'Always Ascending'.

To supergroup των Legend Of The Seagullmen κυκλοφορεί σήμερα το ντεμπούτο και ομώνυμο άλμπουμ του. Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες δουλειές του χειμώνα, αφού πίσω του κρύβονται μέλη των Tool και των Mastodon.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν υλικό, οι The Atlas Moth προχωρούν σήμερα στην έκδοση του άλμπουμ 'Coma Noir', τέταρτου full-length στην καριέρα τους.

Η έντονα παραμορφωμένη garage και fuzz αισθητική των Sunflowers συνεχίζεται στο δεύτερο άλμπουμ τους, 'Castle Spell', που κυκλοφορεί σήμερα.

Φέτος, που συμπληρώνουν 15 χρόνια πορείας, οι The Wombats κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους. Τιτλοφορείται 'Beautiful People Will Ruin Your Life', αποτυπώνοντας εξαιρετικά εύστοχα το κλίμα της δυτικής κοινωνίας...

Επίσης κυκλοφορούν:

Dwarves: Take Back The Night

Toto:40 Trips Around The Sun

Brian Fallon: Sleepwalkers

Holy Motors: Slow Sundown

Hockey Dad: Blend Inn

Οld Tower: Stellary Wisdom

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας