Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Mudhoney, Joe Perry, Black Label Society, Belle And Sebastian, They Might Be Giants, Of Mice & Men, Cane Hill, The Limiñanas, Starcrawler PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 06:31

Mudhoney__-_LiE

Άλλο ένα ζωντανό άλμπουμ προστίθεται σήμερα στη δισκογραφία των Mudhoney. Ονομάζεται 'LiE', δηλαδή 'Live in Europe'. Περιέχει αποσπάσματα από την ευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, το 2016.

Το άλμπουμ 'Sweetzerland Manifesto' κυκλοφορεί σήμερα ο γερόλυκος Joe Perry, κιθαρίστας των Aerosmith. Είναι η τρίτη του προσωπική full-length δουλειά.

Με το σημερινό δέκατο άλμπουμ τους, οι Black Label Society ολοκληρώνουν μια εικοσαετία δισκογραφίας. Ο Zakk Wylde και η παρέα του, μας χαρίζουν σήμερα το 'Grimmest Hits'.

Το δεύτερο ΕΡ της τριλογίας 'How To Solve Our Human Problems' κυκλοφορούν σήμερα οι Belle And Sebastian. Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε στις 8 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και το τρίτο και τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τα μέσα Φλεβάρη.

Με το σημερινό εικοστό άλμπουμ τους, 'I Like Fun', οι They Might Be Giants εισέρχονται στην τέταρτη δεκαετία δισκογραφικής παρουσίας. Το αθάνατο αμερικανικό alternative ντουέτο έχει ήδη κλείσει τα 35 χρόνια πορείας.

Το νέο τους άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα οι Of Mice & Men. Τιτλοφορείται 'Defy' και αποτελεί την πέμπτη δισκογραφική προσπάθεια του καλιφορνέζικου συγκροτήματος.

Μετά την αποδοχή που έλαβε το προπέρσινο ντεμπούτο άλμπουμ τους, οι Cane Hill έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για την επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ τους, 'Too Far Gone', που κυκλοφορεί σήμερα.

Ακόμα ένα άλμπουμ που θυμίζει την ψυχεδέλεια των The Velvet Underground κυκλοφορούν σήμερα οι The Limiñanas. Έχει τίτλο 'Shadow People' και σίγουρα το αναμένει πολύς κόσμος.

Με φοβερή παραμόρφωση κιθάρας, χιούμορ και garage attitude, οι Starcrawler κυκλοφορούν σήμερα το πρώτο άλμπουμ τους. Φέρει απλώς το όνομα του συγκροτήματος.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Residents: Meet The Residents [reissue]

Shopping: The Official Body

Strand Of Oaks: Harder Love

The Xcerts: Hold On To Your Heart

Salad Boys: This Is Glue

Ghost Music: I Was Hoping You'd Pass By Here

A Grave With No Name: Passover

The Fiction Aisle: Jupiter, Florida

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας