Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Joe Satriani, Black Rebel Motorcycle Club, Corrosion Of Conformity, Black Veil Brides, Avatar, Tonight Alive, Shame PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 07:08

Satriani_What_Happens_Next

Ο ακούραστος Joe Satriani εγκαινιάζει την τέταρτη δισκογραφική του δεκαετία με το άλμπουμ 'What Happens Next'. Συνοδοιπόροι του σε αυτό το εγχείρηma είναι ο θρυλικός πλέον Glenn Hughes, αλλά και ο drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith.

Ένα άλμπουμ που πολύς κόσμος περίμενε με ανυπομονησία είναι το 'Wrong Creatures' των Black Rebel Motorcycle Club. Είναι το όγδοο δισκογραφικό βήμα του αμερικανικού συγκροτήματος, που έρχεται πέντε χρόνια μετά το προηγούμενο.

Είχαν πολύ καιρό οι Corrosion Of Conformity να εκδώσουν άλμπουμ με τον Pepper Keenan στα φωνητικά. Σήμερα, ο διακαής πόθος πολλών οπαδών γίνεται πραγματικότητα, μέσω του άλμπουμ 'No Cross  No Crown'. Είναι το δέκατο άλμπουμ του group.

Με το σημερινό 'Vale', οι Black Veil Brides φτάνουν τα πέντε άλμπουμ. Είναι η πρώτη φορά που μεσολαβεί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για την έκδοση νέου υλικού από το συγκρότημα

Με το περσινό single, 'A Statue Of The King', οι Avatar προετοίμασαν το έδαφος για το έβδομο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί σήμερα. Ονομάζεται 'Avatar Country' και αποτελεί concept άλμπουμ του σουηδικού συγκροτήματος.

Οι pop/rock ήχοι των Tonight Alive βρίσκουν νέο έδαφος στο άλμπουμ 'Underworld'. Είναι το τέταρτο άλμπουμ τους και το πρώτο που κυκλοφορούν ως τετραμελές συγκρότημα, μετά την αποχώρηση ενός από τους δύο κιθαρίστες.

Το ντεμπούτο τους πραγματοποιούν σήμερα οι λονδρέζοι Shame. Έχει τίτλο 'Songs Of Praise' και αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον συνονθύλευμα alternative και post-punk ήχων.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας