Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: U2, Van Morrison, Neil Young + Promise Of The Real, Morbid Angel, Operation: Mindcrime, Glassjaw, West End Motel PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 06:28

U2_songs_of_experience

Μετά το 'Songs Of Innocence' του 2014, oι U2 προχωρούν σήμερα στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ τους, 'Songs Of Experience'. Η ηχογράφησή του διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια.

Δεν αρκέστηκε στο 'Roll With The Punches' του Σεπτεμβρίου. Ο Van Morrison κυκλοφορεί σήμερα το άλμπουμ 'Versatile'. Πέρα από μερικά καινούρια τραγούδια του καλλιτέχνη, περιέχει διασκευές τραγουδιών, που ανήκουν σε καλλιτέχνες από τους οποίους επηρεάστηκε ο ίδιος.

Τα 39 άλμπουμ φτάνει σήμερα ο Neil Young. Με τους Promise Of The Real κυκλοφορεί ένα ακόμα πολιτικοποιημένο άλμπουμ, με τίτλο 'The Visitor'. Σε αντίθεση με το επίσης φετινό 'Hitchhiker', το οποίο ηχογραφήθηκε το 1976, το 'The Visitor' αποτελεί καινούρια δουλειά του καλλιτέχνη.

Μετά από εξήμιση χρόνια αναμονής, οι οπαδοί των Morbid Angel έχουν επιτέλους τη χαρά να λάβουν στα χέρια τους την καινούρια δουλειά του συγκροτήματος. Είναι η ένατη, με τίτλο 'Kingdoms Disdained'.

Η τριλογία ολοκληρώθηκε. Ξεκίνησε το 2015 με το 'The Key'. Συνεχίστηκε το 2016 με το 'Resurrection'. Τελειώνει σήμερα με το 'The New Reality'. Οι Operation: Mindcrime του Geoff Tate, πιστοί στο progressive metal, φτάνουν τα τρία άλμπουμ.

Όπως αναφέρθηκε και πριν από πέντε μέρες, οι Glassjaw επέστρεψαν. Με το άλμπουμ 'Material Control', το post-hardcore συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη φτάνει τα τρία άλμπουμ, έστω και με 15 χρόνια καθυστέρηση.

Άλλη μια δουλειά κυκλοφορεί σήμερα ο Brent Hinds με το συγκρότημά του, West End Motel. Πρόκειται για το άλμπουμ 'Bad With Names, Good With Faces', που αποτελεί το τρίτο του group.

Επίσης κυκλοφορούν:

Sex Pistols: Never Mind The Bollocks [reissue]

Five Finger Death Punch: A Decade Of Destruction

Wilco: Being There [deluxe edition]

Wilco: A.M. [special edition]

Heron Oblivion: The Chapel

Izzy Miller & The Black Market Salesmen: American Times

The Deer Hunter: All Is As All Should Be

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας