Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Black Sabbath, Cavalera Conspiracy, Electric Wizard, Godflesh, Bob Seger, King Gizzard And The Lizard Wizard, Conan, Fits, Aosoth, The Adicts PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 05:46

black_sabbath_the_end_nov_2017

Κάπου εδώ τελειώνει(;) η δισκογραφική ιστορία των Black Babbath. Με το dvd/blu-ray 'The End', στο οποίο παρουσιάζεται η τελευταία συναυλία του συγκροτήματος, οι θρυλικοί άγγλοι ρίχνουν αυλαία. Ξεκίνησαν από το Birmingham και κατέληξαν σε αυτό, μετά από πέντε δεκαετίες πορείας. Οποιαδήποτε λόγια είναι λίγα...

Ξεκίνησαν το 2008 και ανά τρία χρόνια τα αδέρφια Cavalera μάς προσφέρουν ένα νέο άλμπουμ. To τέταρτο άλμπουμ των Cavalera Conspiracy είναι το 'Psychosis'.

Στην τρίτη δεκαετία δισκογραφικής ενεργότητας εισέρχονται οι Electric Wizard με το άλμπουμ 'Wizard Bloody Wizard'. Είναι το ένατο του αγγλικού group.

Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που εκδηλώνουν σήμερα ενθουσιασμό, λόγω του καινούριου άλμπουμ των Godflesh. Με το 'Post Self', το αγγλικό group φτάνει τα οχτώ άλμπουμ.

O Bob Seger, που τόσο μεγάλη επιρροή έχει ασκήσει σε πολλά rock συγκροτήματα, κυκλοφορεί σήμερα το 18ο άλμπουμ της μακροσκελούς καριέρας του. Έχει τίτλο 'I Knew You When'.

To 2017 είχε μια περίεργη επίδραση στους King Gizzard And The Lizard Wizard. Το σημερινό 'Polygondwanaland' είναι το τέταρτο(!) άλμπουμ εντός του έτους. Έτσι, το ψυχεδελικό συγκρότημα από την Αυστραλία φτάνει τα δώδεκα άλμπουμ.

Το ασήκωτο βάρος των φοβερών Conan επιτίθεται ξανά. Η δισκογραφική τους εταιρία προχώρησε στην έκδοση του άλμπουμ 'Man is Myth', που αποτελεί συλλογή των πρώτων demo του group.

Οι Fits ντεμπουτάρουν σήμερα με το άλμπουμ 'All Belief Is Paradise'. Πλήθος alternative και lo-fi στοιχείων χαρακτηρίζουν το άλμπουμ αυτό.

O black metal εφιάλτης των Aosoth ξυπνάει σήμερα μέσω του άλμπουμ 'V: The Inside Scriptures'. Όπως φαίνεται κι απ' τον τίτλο, είναι το πέμπτο άλμπουμ του παριζιάνικου group.

Οι The Adicts δεν το βάζουν κάτω και καλά κάνουν. Mε ιστορία που ξεκινάει το 1975 και δισκογραφία που φτάνει τα δέκα άλμπουμ (με το σημερινό 'And It Was So!'), το αγγλικό συγκρότημα συμβάλλει στην επιβίωση της punk σκηνής.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Doors: Strange Days [50th anniversary deluxe edition]

Iron Maiden: The Book Of Souls: Live Chapter

Green Day: Greatest Hits: God's Favorite Band

Tarja: From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)

Fieldy: Bassically

Chaos Moon: Eschaton Mémoire

The Body + Full Of Hell: Ascending A Mountain Of Heavy Light

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας