Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Evanescence, Quicksand, Shed Seven, Sinsaenum, Sweet & Lynch, Witchery, Spook The Horses, Speaker, Spinning Coin PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 06:07

Evanescence_-_Synthesis

Δύο καινούρια τραγούδια, αλλά και επαναπροσεγγίσεις παλιότερων τραγουδιών περιέχει το νέο άλμπουμ των Evanescence, 'Synthesis'. Ηλεκτρονικοί και ορχηστρικοί ήχοι τα επενδύουν. Το 'Synthesis' είναι η τέταρτη δισκογραφική δουλειά του αμερικανικού group.

Η πρώτη τους επανασύνδεση, πριν από είκοσι χρόνια, δεν απέφερε δισκογραφικούς καρπούς. Η δεύτερή τους επανασύνδεση, πριν από πέντε χρόνια, απέφερε. Έτσι, το τρίτο άλμπουμ των Quicksand ονομάζεται 'Interiors'.

Δέκα χρόνια μετά την επανασύνδεσή τους, οι Shed Seven, το συγκρότημα που γνώρισε την επιτυχία στα 90s, κυκλοφορεί το πέμπτο του άλμπουμ. Τιτλοφορείται 'Instant Pleasures'. Η τελευταία φορά που οι Shed Seven είχαν εκδώσει άλμπουμ χρονολογείται στο 2001.

Ενώ πέρσι οι Sinsaenum μάς χόρτασαν με δύο ΕΡ και ένα full-length άλμπουμ, φέτος τα πράγματα κυμάνθηκαν σε νορμάλ επίπεδα. Μόλις ένα ΕΡ είναι η "σοδειά" του group. Ονομάζεται 'Ashes'.

Το νέο άλμπουμ των Sweet & Lynch κυκλοφορεί σήμερα. Φέρει τον τίτλο 'Unified' και αποτελεί το δεύτερο δισκογραφικό καρπό της συνεργασίας του Michael Sweet με τον George Lynch.

Το έβδομο άλμπουμ των Witchery σφραγίζει δύο δεκαετίες δισκογραφικής παρουσίας του σουηδικού group. Ονομάζεται 'I Am Legion' και κυκλοφορεί σήμερα.

H post-rock ατμόσφαιρα των Spook The Horses βρίσκει το καλύτερο καταφύγιο στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, 'People Used To Live Here'. Είναι η τρίτη δισκογραφική δουλειά του group από τη Νέα Ζηλανδία.

Πλήρη επίθεση εξαπολύουν οι Speaker μέσω του νέου ΕΡ τους, 'Murder And Create'. Έξι τραγούδια metalcore ήχων αρκούν για να προκαλέσουν όλεθρο.

Για όσους αρέσκονται στο pop/rock μουσικό ύφος, το ντεμπούτο άλμπουμ των Spinning Coin είναι μια πολύ καλή πρόταση. Ονομάζεται 'Permo' και θυμίζει πολύ την alternative των 90s.

Επίσης κυκλοφορούν:

Hüsker Dü: Savage Young Dü

Metallica: Master Of Puppets [remastered deluxe box set]

R.E.M.: Automatic For The People [25th anniversary edition]

Bed Wettin' Bad Boys: Rot

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας