Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Anti-Flag, Annihilator, Moonspell, Cannibal Corpse, Converge, Casper Skulls, Like Moths To Flames PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 06:09

Anti-Flag-american-fall

Εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα οι Anti-Flag παίζουν πολιτικοποιημένο punk. Δε θα μπορούσε η σημερινή ζοφερή εποχή να μην αποτελεί πηγή έμπνευσης για το αμερικανικό group. Έτσι, οι Anti-Flag κυκλοφορούν σήμερα το άλμπουμ 'American Fall', το οποίο αποτελεί τη δωδέκατη δισκογραφική δουλειά τους.

Από τα τέλη των 80s, οι Annihilator αποτελούν το όχημα μέσω του οποίου ο Jeff Waters ταράζει τα αυτιά μας με γνήσιο thrash metal. Το 16ο άλμπουμ του καναδικού group λέγεται 'For The Demented' και κυκλοφορεί σήμερα.

Τη μητρική τους γλώσσα, αλλά και την πρωτεύουσα της πατρίδας τους τιμούν οι Moonspell μέσω του νέου τους άλμπουμ, '1755'. Η συγκεκριμένη χρονιά αποτελεί σκοτεινή σελίδα στην ιστορία της Πορτογαλίας, αφού ένας μεγάλος σεισμός, που συνέβη τότε, διέλυσε ολοκληρωτικά την πόλη.

Το 14ο άλμπουμ των Cannibal Corpse ονομάζεται 'Red Before Black'. Κυκλοφορεί σήμερα και είναι η 14η δισκoγραφική προσπάθεια των αμερικανών εκπροσώπων του death metal.

Ένατο άλμπουμ σήμερα από τους Converge. To συγκρότημα από τη Μασαχουσέτη κυκλοφορεί το άλμπουμ 'The Dusk In Us', πέντε χρόνια μετά το προηγούμενο άλμπουμ του.

Την πρώτη τους δισκογραφική προσπάθεια πραγματοποιούν σήμερα οι Casper Skulls. Mας χαρίζουν το άλμπουμ 'Mercy Works', που αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα indie rock πρόταση.

Από τις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας και ανά δύο χρόνια, οι Like Moths To Flames μάς προσφέρουν νέο άλμπουμ. Φέτος, σειρά έχει το 'Dark Divine'. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, η ενέργεια ξεχυλίζει από τα τραγούδια του.

Επίσης κυκλοφορούν:

Lost Horizons: Ojalá

Kid Rock: Sweet Southern Sugar

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας