Οι Kin Beneath Chorus παρουσιάζουν το 'Invia' ζωντανά στην Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 21:32

Kin_Beneath_Chorus_promo_photo_2

Οι Kin Benath Chorus έρχονται να επιβεβαιώσουν την παράδοση που θέλει το ακραίο metal της συμπρωτεύουσας να κινείται πάντα σε άκρως ποιοτικά πλαίσια.

Απο την ίδρυσή τους το 2010 μέχρι και σήμερα, μεσολάβησαν πολλές διακρίσεις και τα σημάδια πάντα έδειχναν να επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της ανερχόμενης και πολλά υποσχόμενης δύναμης που τους είχε δοθεί από πολύ νωρίς.

Με το Metal Hammer να χρίζει αμφότερες τις δισκογραφικές κυκλοφορίες τους, καλύτερες του μήνα (το 2013 με το ντεμπούτο "Futuristic.Composed" και φέτος, με το εκπληκτικό "Invia") και φέροντας τον τίτλο των νικητών του Wacken Metal Battle Ελλάδος, το 2014, που μάλιστα τους έδωσε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο θρυλικό metal festival της Γερμανίας, οι Kin Beneath Chorus, αεικίνητοι και πάντα ανήσυχοι, έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να εμφανιστούν ζωντανά στο πλευρό των Thy Art is Murder, Unearth, Caliban, Rotting Christ, Stick to Your Guns, SepticFlesh, The Agonist και Stoned Jesus, μεταξύ άλλων, όπως και να πραγματοποιήσουν περιοδείες σε Ελλάδα και Βαλκάνια, κατά τη διενέργεια  των οποίων μάλιστα έτυχαν διθυραμβικών κριτικών από το κοινό και τον μουσικό τύπο.

Το επιθετικό, μοντέρνο, ατμοσφαιρικό και σε στιγμές μελωδικό αμάλγαμα death metal και hardcore που από τη πρώτη μέρα ύπαρξής τους επιδιώκουν να δημιουργήσουν, αποτυπώνεται με άκρως επιτυχημένο τρόπο στο "Invia" του 2017 που μοιάζει να αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες κυκλοφορίες μοντέρνου ήχου που η ημεδαπή έχει να επιδείξει για τη φετινή χρονιά.

Με αυτή την αφορμή, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο νεόδμητο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα) παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το υλικό του έσχατού δισκογραφικού πονήματος τους, στο Αθηναϊκό κοινό.

Τη συναυλία θα ανοίξει το εκκεντρικό electrometal συγκρότημα των Rectifire που έχει μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση με συναυλίες και προετοιμασίες για την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Δελτίο  Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας