Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Slipknot, Trivium, Iron Monkey, CyHra, Catholic Action, Tough Age, Bully PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 05:28

slipknot_gusano_dvd

Στο τέλος του 2015, οι μεξικανοί είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακότατο live των Slipknot. Το live αυτό κυκλοφορεί σήμερα σε dvd/blu-ray. Φυσικά, περιλαμβάνεται και το cd της συναυλίας. Η έκδοση, όμως, δεν αρκείται σε αυτό. Περιέχει και ντοκυμαντέρ σχετικά με την πρώτη αυτή επίσκεψη του συγκροτήματος στο Μεξικό. Μέλη των Slipknot ισχυρίζονται πως αποτέλεσε μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία, που άξιζε να κινηματογραφηθεί.

Οι Trivium, σταθεροί στην συχνότητα κυκλοφορίας άλμπουμ, μας προσφέρουν σήμερα την όγδοη δουλειά τους, με τίτλο 'The Sin And The Sentence'. Τα έντεκα νέα τραγούδια του έχουν ήδη λάβει θετικότατες κριτικές.

Σχεδόν δύο δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που οι Iron Monkey κυκλοφόρησαν το τελευταίο άλμπουμ τους. Αυτό μετατρέπει την έκδοση του σημερινού '9-13' σε μεγάλη είδηση για τους οπαδούς του group.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα οι CyHra. Το νεοσύστατο συγκρότημα με πρώην μέλη των In Flames, Amaranthe και Rhapsody πραγματοποιεί την πρώτη προσπάθεια κατάκτησης του χώρου του metal.

Ορμώμενοι από τη Γλασκώβη, οι Catholic Action κυκλοφορούν σήμερα το πρώτο άλμπουμ τους. Έχει τον τίτλο 'In Memory Of' και αποτελεί μια από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες στο χώρο της alternative.

Στις αρχές, αλλά και στα μέσα του 2017, οι Tough Age κυκλοφόρησαν δύο 7ιντσα, προλογίζοντας τη σημερινή έκδοση του full-length άλμπουμ 'Shame'. Οι ήχοι του θυμίζουν πολύ τα 90s.

Συναισθηματικές περιπέτειες του δρόμου προς την ωριμότητα περιγράφονται στο νέο  άλμπουμ των Bully, 'Losing'. Είναι η δεύτερη δισκογραφική προσπάθεια του αμερικανικού συγκροτήματος.

Επίσης κυκλοφορούν:

Don Caballero: Singles Breaking Up (vol.1) [reissue]

And So I Watch You From Afar: The Endless Shimmering

Bell Witch: Mirror Reaper

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας